Mer blått og hvitt


Og her er det som var i oppvaskmaskinen i går. Jeg klarer ikke å la være å kjøpe blått og hvitt poerselen når jeg ser det på loppemarkeder. Alt er ikke i samme mønster, det er ikke 6 av hver heller - men hva gjør vel det?
This is part of what was in the dish washer - and all from yesterday’s market. I cannot resist buying blue and white bits and pieces. They do not have the same pattern – and I do not have 6 of each – but who cares about that?

Kommentarer

 1. Nei hva gjør vel det!!!
  Nydelig service iallefall!!!!
  Du har vært skikkelig heldig her ja!
  Ha en fin søndag :-)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Så koselig og innspirerende blogg du har! Kommer tilbake på besøk jeg! :o)
  Takk for besøket på min blogg! Og for kommentaren! Ja, enig med deg, det er veldig gledelig og innspirerende når noen legger igjen en kommetar! :o)
  Jeg var på loppemarked i går, - og fant noen småting som gjorde meg veldig glad! Så snart jeg får tid, senere i dag kanskje?, skal jeg legge ut et par bilder på bloggen min av det også. Så stikk gjerne innom igjen og ta en titt!
  Ha en fin søndag! :o)

  SvarSlett
 3. Hei hei. Takk for kommentar på bloggen min. Så fint servise. Sikkelig nostalgisk. det er jo litt av sjarmen at det ikke er likt! Gooood søndag, nyt den det skal jeg:)

  SvarSlett
 4. Nå er jeg dødsmissunnelig...

  Hvorfor finner jeg aldri så mye servise på mine loppemarkeder????
  Hadde kjøpt det på flekken..Siste loppis jeg var på, var ble det ikke handel engang. Jeg er ikke kresen, men det var rett og slett ingen godbiter..

  SvarSlett
 5. HEJ IGEN, VISST ÄR BLÅ/VIT PORSLIN SÅ VACKERT, KOLLA PÅ MINA TIDIGARE INLÄGG SÅ FÅR DU SE, ETT OM LIKNANDE PORSLIN, HA DET GOTT I VECKAN, KRAM VIOLA

  SvarSlett
 6. Er så enlig i at det er lekkert med blått og hvitt. Masse fint på dette bildet. Og jaggu finner du tak i det.
  Spennende.

  SvarSlett
 7. Ja, jeg er helt enig med deg, øynene min dras automatisk mot fat og kopper i blått og hvitt på loppemarkeder, hihi... Disse var jo helt nydelige, sjelden jeg finner så mye :/ Heldige du! Fortsatt god søndag til deg! Synnøve :)

  SvarSlett
 8. Så heldig du er, hurra!
  Utrolig fint det settet, og hva gjør det at du ikke fikk 6 av hvert? Da har du en unnskyldning for å tråkle maaange loppemarkeder hele høsten :)
  *Siv*

  SvarSlett
 9. Ciao! Thank you for your encouraging words!!! They really help me! My partner left me and I've to move from our home! That's very hard for me because I put all my love and energy to decor it and now...I have to move to my mother's house and the cohabitation scares me! But I'll survive!!!
  Your dishes are fantastic! I like they haven't the same pattern!!!
  Have a great week!!!
  Hugs
  Vale

  SvarSlett
 10. I hope it'll happen to me too!!!
  Thank you my friend!!!
  Vale

  SvarSlett
 11. Her var det mye fint!!!Herlig med blått og hvitt!!

  SvarSlett
 12. Blått og hvitt er så vakkert!

  SvarSlett
 13. Heia.. Ser at du har fått tak i Arabia Blue Landscape. Jeg ønsker å kjøpe til Kaffeservise særlig kaffekopper, lunsj tallerkner, fløte og sukkerkopp evt kaffekanne..
  Så hvis du kommer over mer en gang!!!
  ( Jeg samler til jentene min..)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar