Tilbake fra ferie!

Hallo alle sammen - jeg er tilbake!

Det har vært en lang og deilig ferie med mange lopper og masse kos! Nå er vi tilbake igjen. Jeg har hatt litt abstinens etter PC'n - det var bare ikke mulig å få koplet seg på! Nå koser jeg meg med bloggene deres - og jeg må si dere har vært flinke til å skrive innlegg!
Jeg blir jo sittende her og lese og se på alle de fine bildene dere legger inn til langt på natt!

Etterhvert skal dere få litt mer bilder av meg og få se noen av loppene som ble med i bilen hjem. De er fremdeles godt innpakket i boble plast!

Nå legger jeg ved noen stemningsbilder....
Canal Grande i Venezia...
Marked i Provence med masse lekre tekstiler.


Velkomstblomster fra vår franske nabo Jocelyn - og flere markeder.....


Vi ryddet bambus skogen som hadde grodd vildt i flere år.... Her fant vi ganger og liggplasser som vilsvinene bruker når vi ikke er der og forstyrrer dem. Nå har jakten begynt så de skal få ha hjemmestedene sine i fred for oss.

Avskjedsfest i naboens grønssakshage... Grillede sopp og katalansk pølse - lokal vin og hyggelig selskap!Paris by night helt til slutt..... Der spiste vi den dyreste pastaen jeg noen gang har spist, men trøsten får være at det var på Champs Elysees!


Masse hyggelige minner er det blitt.

Kommentarer

 1. Äntligen är du tillbake, välkommen hem får jag säga, förtår nu att du har haft många fina upplevelser som jag hoppas vi får ta del utav, vilka härliga bilder, ha en skön helg, klem, VIOLA

  SvarSlett
 2. Ciao Ingrid! Thank you for your nice words!I'm better now...I must be better and positive! I see you were on holidays! They seems to be wonderful! Venice, Paris, Provence...so romantic tour! I'd like to go to Nice for a week end in the following weeks...I'd like to make a vide-grenier with my best friend...I hope to be able to do it!
  Have a great week end, my friend!
  Baci e abbracci!
  Vale

  SvarSlett
 3. Heisann...
  Så koselig at du er tilbake, og for noen utrolige flotte bilder du viser...

  Ha en koselig kveld og uke...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar