Bella Napoli - og pittoreske MandalDet har blitt lite blogging på meg i de siste dagene. Jeg har vært på reise. Jobben min innebærer en god del reising og denne gangen ble det to turer med bare en kveld hjemme til å pakke om.

Først var det Napoli med mellomlandinger. På utenlandsreiser kjøper jeg alltid med meg interiørblader - helst de som vi ikke kan kjøpe hjemme. Det ble en del italienske blader. Jeg rakk akkurat å kapre en avisselger på gata som holdt på å låse sin avisbod. Aller nådigst lukket han opp igjen - men han ble mektig fornøyd da damen dro avgårde med 4 forskjellige magasiner. Country og Shabby Chich er hot også i Italia. Nå forstår jeg hvorfor kofferten var så tung!

Det ble ikke mye tid til shopping - det var jo heller ikke meningen med turen, men en liten vandretur ble det tid til i sentrum. Det stormet og det regnet vannrett så turen var en kamp med paraplyen. Det ble bare noen småting.


I en isenkram forretning fant jeg beslag til en gammel kommode. Noen små dusker som er fine å henge på nøkler i skapdører og kommoder.
I en relegiøs forretning kjøpte jeg noen koselige englebilder.

Vel hjemme bar det rett av sted til Stavanger, Kristiansand og Mandal på visningstur for en av mine engelske kunder. Blåste gjorde det her også, som her på Lindesnes.


Her ble det den nye boken Jul, litt forskjellig julepynt og et par nye skandinaviske interiørblader.
Godt at uka er over - nå koser jeg meg hjemme og håper at vi får ferdig bordet vi begynte å male før jeg reiste. Jamen hadde ikke min snille samboer klart å male et par strøk så nå gjenstår bare finpussen.

Kommentarer

 1. Den första gäst önskar dig välkommen hem igen, härliga bilder du visar, vlika vackra madonnabilder du kom hem med, när jag var i London för ett par vecor sedan köpte jag med mig massor av härliga engelska tidsskrifter, ha en skön advent du och familjen och hälsa gärna på och var med i min tävling med fina gåvor från min butik, klem VIOLA

  SvarSlett
 2. Der er du ja ! Har nesten vært bekymret for om du fortsatt holdt på - med beina i været, jeg !
  Vælkømmin hemmat, ser ut som du har hatt litt av ei uke !

  SvarSlett
 3. Så spennende med italienske blader da :)Moro med noe nytt..
  Kjempemye fint du har fått med deg :))
  heldiggris ;)

  Ha en fin dag.
  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har fått kjøpt deg... Og man blir jo aldri lei av interiørblader!!!
  Ha en fantastisk flott ny uke
  *Siv*

  SvarSlett
 5. Kontrastene er store, men du ser ut til å trives med det. Interiørblader er redningen på reiser, det er deilig å slappe av med,og bli inspirert.
  Fine beslag du fant i Italia.
  Jeg ønsker deg en god uke, og du må gjerne følge kalenderbloggen min.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 6. For en innholdsrik pst da gitt, du tar oss med over hele verden du :-)

  Napoli ja, kunne snakket i timesvis om disse vakre italienske byer jeg da. Napolibukta... en lukker øynene og ser det hele for seg, virker så tiltrekkende på denne damen. Håper nå bare de har fått orden på søppelproblemet sitt der nede. For makan til system, og skjemmenede og uhygienisk ja.

  Ser du også er av den omreisende typen. Har noen her hjemme som tidvis bor i en koffert jeg også.
  men det blir vel en vane det også. Alt for hjemmekjær jeg til å være alt for lenge borte fra heimen.

  Flotte ting du har kjøpt, lekre julekuler som er ganske så unike. utrolig at ingen små hender har knust dem...

  Ha fine førjulsdager videre kjære venn.

  SvarSlett
 7. Waw! I love Naples! It's one of my favourite city!!! And lovely Christmas decorations!
  Hugs,

  Vale

  SvarSlett

Legg inn en kommentar