Nettbutikken har fått påfyll!

Hele mandagskvelden har gått med til å legge inn nye varer i nettbutikken. Herlighet så mye tid det tar. I en butikk setter man en prislapp på og ferdig med det, men her er det bare x antall arbeidsoperasjoner som må til. Aldri blir en riktig fornøyd heller. Her er noen bilder av det som er lagt inn til nå.

Nå er klokka blitt over 01:30 så nå må jeg bare avslutte å få meg litt søvn før jeg skal på jobb i morgen. Jeg ble visst så opptatt av det jeg holdt på med at jeg glemte tiden. God natt!

Kommentarer

 1. Jeg styrter inn nå, før jobb.
  Må skyn`t mæ sjø..

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har i nettbutikken !
  Inn hit kommer jeg nok ofte :)

  SvarSlett
 3. Så mye lekkert. Du er kjempe flink. Kristin

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hilsen på bloggen min:)SÅ MASSE FINT DU HAR!Skjermen kommer fra Thg. En svensk interiør grossist. Jeg kjøpte den for noen år siden.Jeg vet desverre ikke hvor den kan skaffes nå:( Klem Kari Ann

  SvarSlett
 5. Så mye flott du har i butikken din. Virkelig nydelige saker. :)

  SvarSlett
 6. Hei !
  Symaskina ER julegave fra den stakkars mannen, skjønner du. Og strikkemaskin... fri og bevare meg ! Først er det utfordringa denne blogginga fører med seg i forhold til at jeg slett ikke er noen datanerd... SÅ blir det symaskina... Og så strikkemaskin, attpå tel ?!
  Holdt på å gå av skaftet da jeg var i butikken din i dagtidlig, og var glad jeg har fleksitid !

  SvarSlett
 7. Jeg rett og slett og underlig nok drømte om de sandkakeformene i natt. Det er vel et tegn på at de egentlig hører hjemme her, ikke sant?? de er nå kjøpt nå i alle fall, turde ikke stole helt på den rustningsprosessen min :-)

  Fin fin søndag til deg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar