Late romjulsdager og familiehyggeI går kveld hadde vi vårt årlige familietreff. Det er slik i våre dager at man ofte har hver sin familie nå man går inn i et nytt forhold i moden alder. Vi er så heldige at vi har 5 barn tilsammen, kjekke voksne samfunnsbevisste mennesker har det blitt av dem. Min samboer har i tillegg 5 barnebarn. Mine barn er gutter så de har all verdens tid på seg og jeg går her og venter og venter på at de skal finne tiden moden til å stifte familie. 25 og 32 er vel ingen alder, men jeg må si jeg gleder meg til at det skjer. Med barn og barnebarn ble det 14 til bords. Vi dekker langbord og trommer sammen alle de stoler som er i huset. Dette er "ny" tradisjon i vår familie, men du verden så hyggelig det er.

Har man en familie fra, før så har man gjerne et hus fra før også. Disse bildene er fra min samboers hus. Man trenger vel egentlig ikke to hus, men det er nå rart med det å selge hjemmet sitt da. Det får heller være litt ekstra jobb med det å ha to hus. Vi bytter på å være litt her og litt der og lever slik som også mange andre i samme situasjon har valgt å gjøre det. Det betyr vel egentlig at vi er særboere eller?
I dag brukes dagen til kos og innehygge, ved hver vår PC, vaskemaskinen og oppvaskmaskinen gjør resten heldigvis.

Her er noen stemningsbilder.Og til slutt kan jeg berolige alle med at det ikke mangler julelektyre i dette huset heller!

Kommentarer

 1. Så härligt att ha en så stor familj tillsammans och så är det ju så trevligt att ha två hem, eller hur, det har ju vi oxå, så fina bilder på vackra gamla saker du visar, önskar er en god fortsättning, klem VIOLOA

  SvarSlett
 2. I reine væla.... her produserer du innlegg fortere enn jeg rekker å følge med !
  Elg, ja... Her jeg bor er det mer elg enn mennesker, så det var igrunn et kjent syn... I høst turde jeg nesten ikke gå ut uten å kikke gjennom vinduene først. Ulv og bjørn er det også i nabolaget ( det går ann å kalle det nabolag selv om jeg nesten mangler naboer ? )Eksotisk, kanskje... men definitivt ikke hyggelig ! Ulven passer best i Sverige, spør du meg !
  Kjempekoselige bilder du viser ... Og fint at du hygger deg med dine !

  SvarSlett
 3. Hei !!
  Takk for hyggelig hilsen på min blogg. Du verden, her var det mye fine, gamle ting!!
  Skal se mere senere!
  Kristin

  SvarSlett
 4. Ciao! Non è mai troppo tardi per gli auguri!!! La tua casa "Natalizia" è splendida!
  Auguro a te e alla tua famiglia un 2009 ricco di emozioni e di gioia!
  Baci e abbracci!
  Vale

  SvarSlett
 5. Heisann og her må jeg si at jeg har sittet og kost meg med dine siste innlegg. Masse fine bilder og tekst.

  Takk for det Gamle og Godt nyttår.

  klem fra Gamlå

  SvarSlett
 6. Heisann...
  Så koselige bilder det er hos deg... og du - er det ikke koselig med en så stor familie... her prøver vi å samle alle sammen to ganger i året... landet er langt og to av barna bor sørafor... men når alle er her er vi 14 stk... å det er bare sååå koselig...
  Plutselig har dine sønner familie...

  Ha en koselig kveld...

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koseleg kommentar på sida mi. Høyres ut som ein koseleg tradisjon, med heile storfamilien til familietreff.

  Riktig godt nyttår til deg og dine:)

  SvarSlett
 8. Fint å lage nye tradisjoner også! Vil gjerne få ønske deg et riktig godt nytt år 2009! :-)

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelig hilsen! Ønsker deg og dine alt godt i det nye året : )
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 10. Så herlig med en så stor familie. Også er det jo greit å skifte stue av og til. Så dere er jo heldige som har 2 hus.
  Med ønsker om et lykkelig nytt år.
  Klem

  SvarSlett
 11. Her i huset er vi også "fusjonert", dine og mine barn i skjønn forening :)

  Ville bare ønske deg alt godt for det nye året, og samtidig takke for et hyggelig blogbekjentskap :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar