Mitt siste funn har kommet i hus!

Mitt siste funn har kommet i hus - og møblene var virkelig fine! Jeg forstår ikke at damen ville selge disse møblene til den prisen! Jeg har fremdeles ikke funnet plassen for dem, men nå er de i alle fall kommet inn i stua, så får vi se. Med tid og stunder tror jeg kanskje de ender i gamlehuset på gården i Valdres. Kan godt se dem for meg i finstua med malt panel og lysekrone....

Stoffet var nesten mer grått enn blått - og det var jeg glad for. Grått er lettere å kombinere med andre farger og ting. Treverket var gylden bjerk og utskjæringene var roserknopper!

Jeg har kjøpt mer - denne spillebordet fant jeg også på finn så nå har vi kjørt skytteltrafikk og hentet møbler. Overflaten på bordet må pusses og poleres, det skal ikke males, for så slitt er det ikke. Her er det bare litt kosmetikk som skal til. Dette ble mitt for 500.-!
Platen kan åpnes - så dreier man det rundt og får et firkantet bridge bord!

I have been to collect my new furniture. They are much nicer than I imagined they would be. The colour is in fact more grey than blue, which I was very pleased to see. Grey is easier to combine with other colours. The carvings are roses and look really nice on top of each chair and on the sofa. The wood is golden birch. I just love them!

But I found more – so today we have been going back and forth for furniture. This card table became mine for 50€. The table top can fold out and you then get a square care table – perfect for bridge! I am not going to paint this one – the wood just need a little cosmetic repair, so this will remain with the colour it originally had. I do like to paint furniture white, but only pieces that are beyond the state where something can be done to the original surface.

Kommentarer

 1. wow!
  De møblene var bare helt nydelig,og så billig som de var...sukk. Jeg er innom finn.no og ser inni mellom jeg også,men alle de tingene jeg gjerne skulle ha hatt er så langt unna,at det ikke lar seg gjøre eller at frakt kostnadene blir så høye...

  Og så mange flotte prosjekter du har begynt på,det bordet som din samboer har pusset blir sikkert nydelig når det er ferdig,de bordene der pleier å bli det=)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Fantastisk nydelige møbler...For noen skatter !!
  Så heldig du er som finner så mye fint !!!

  Ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Ja her har du gjort litt av et kjøp....Så gøy:O)Ønsker deg en fin tors.Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Jag har sådan tur, har ett gammalt spelbord från min mormor och morfar, både vackert och praktiskt. Men kul att göra fynd.

  SvarSlett
 5. Så lekkre de var,, heldig med de. Blir nok nydelig når du har staset det opp. Ha en fin dag. Kristin

  SvarSlett
 6. superfine!!!! Å ja, de passer garantert inn i en gammel finstue :) Og stoffet er bare kjempelekkert!!! Ett fantastisk bra funn!!!! Er nesten helt måløs :)

  SvarSlett
 7. Wow, det var litt av noen funn på finn! Ser innimellom ting der som jeg gjerne skulle hatt, men huset er dessverre så fullt som det er...! Da tror jeg mannen i huset hadde fått hetta, hihi :) Ha en fortsatt fin dag! Synnøve

  SvarSlett
 8. Tusen takk for koselig kommentar!
  Så flott møblement du har funnet på finn! Likte veldig godt utskjærningene. Nydelig:)
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 9. I really like your blog and i really appreciate the excellent quality content you are posting here for free for your online readers. thanks peace sandro

  SvarSlett

Legg inn en kommentar