Valentine's Day?


Når fikk vi egentlig denne dagen? Ikke vet jeg - den har vel dukket opp som så mange andre dager som vi bare MÅ feire. Når sant skal sies er jeg ikke overvettes glad i hverken Valentine's Day, Morsdag, Halloween eller andre slike "nye" viktige dager. Jeg heller mer til at man får gjøre det beste av hver dag, vise litt omtanke - si at man er glad i den man lever sammen med og nyte de øyeblikk man har. For meg er en perfekt dag å få være hjemme, lang hyggelig frokost, pusle med små og store prosjekt, lage litt god mat, se TV osv. Kjedelig? Nei, deilig trygt og godt - det er slik jeg vil ha det.


Og hva har så min Valentine's dag blitt brukt til? Jo, forruten en lite rundt for å kjøpe inn møbelbånd og diverse maling etc - så har jeg blitt nesten ferdig med en stol. Jeg viste dere stolen for noen innlegg siden - og nå mangler det bare bånd så er den ferdig. Den ble blå og hvit - og rutete selvsagt!

Grand Prix hoppet jeg over - den tiden brukte jeg i kjelleren til å grunne noen flere møbler som skal males. Så var det kaffekos og Heartbeat! Jeg elsker den serien!


Ja - det var min Valentine's Day - akkurat slik jeg vil ha den!

Jaja, jeg var jo ute en tur for å kjøpe møbelbånd - jamen kom jeg ikke tilfeldigvis til å kjøre en omvei så jeg fikk luktet litt på noen bruktbutikker også..... Litt smått og godt og hvitt ble det jo! Dagen ble jo ikke mindre bra av den grunn!
Valentine’s Day- when was this celebration introduced in Norway? I can’t remember that this day even existed here just a few years back…. Honestly – I am not very fond of all these new days we all HAVE to celebrate. These days have a tradition in other countries but have been introduced here later – and they are often not rooted in any of our traditions. The gift shops of course can have some extra sale! I don’t celebrate Valentine’s Day, Mothers Day – or Halloween I’m afraid. I know a lot of women walking around with bad feelings because their husbands forgot one of these “very important” celebrations. Why not pay a little more attention the rest of the time – sit down and talk, use all the short moments we have to show that we care for each other.

My Valentine’s Day was perfect! I have spent it here at home, doing the small projects I have started. The chair I showed some time ago has been painted white and yesterday I managed to do the upholstery. I went for a little shopping, bought the ribbons I needed to finish and cover the nails. At the same time I accidentally came to a detour – and managed to stop by some second hand shops. As you can see I found some bits and pieces – mostly white porcelain.

Later in the evening I mad a nice meal for us and painted some more of the old furniture I have been buying lately. To finish the evening we watched Heartbeat on TV – I just love watching these TV series and I never miss it!

That was for me a perfect Valentine’s Day!

Kommentarer

 1. Hei,fint innlegg. Så enig, så enig.
  -flott den stolen ble, gleder meg til å begynne oppussingen av min.-Fortsatt god helg til deg.

  SvarSlett
 2. Skal si du har vært drifig.. Kjempeflink er du :)
  Stolen ble nyyydelig :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Stolen ble helt nyyyydelig!!!! Duverden hva du får unna altså....skikkelig driftig er du.
  jeg hoppet også over grand prix i går, det var jo sååååå langtekkelig, men som deg fikk jeg meg Heartbeat. Skikkelig koselig serie:))

  Du spurte meg hvor man fikk tak i "pletter i luften" planten.....jeg fant den bortgjemt i en krok på Mestergrønn. Er ikke så ofte jeg har sett den i butikkene, men tror det går å bestille....

  Ha en superduper kos søndag.

  SvarSlett
 4. Nesten som gårsdagen min dette. Wow - stolen ble nydelig. Ha en god søndag.

  SvarSlett
 5. Hei og god søndag flinke deg.
  Stolen ble jo helt himmelsk lekker - så dyktig du er og som du får ting unna i en fart. Jeg er helt imponert. Skal du slappe av i dag? og pusse opp flere møbler? :)
  Uansett ha en deilig søndag med eller uten pensel.
  Klem Hanna

  SvarSlett
 6. Så flott den stolen ble. Kjempefint suleringsmøbel når man får huset fullt av gjester og sofakroken ikke blir stor nok.

  Som deg har jeg heller særlig til overs for slike merkedager. Handelstanden har tatt mer og mer over, og skaper behov hos oss forbukere. Blomster, konfekt, gaver og kort. Nei, som deg sier jeg, ta vare på hverandre litt hver dag.., eller som min mormor alltid sa, elsk meg lite, så du kan elske meg lenge...

  Ha en toppers søndag.

  SvarSlett
 7. Jadajada !
  Bare vent du... snart er jeg kvitt alle mine laster !

  SvarSlett
 8. kan inte förstå att det är samme stol, helt underbar blev den, har bytt ut kylan mot solen i Spanien, bar njuter utav lite varma vindar, så skönt, vet inte om du varit inne på min konkurranse, om inte måste du titta in och ta lotter, alltid någon norsk bloggare som vinner varje gång på min a utlottningar, soliga hälsningar från VIOLA

  SvarSlett
 9. Tusen takk for kommentaren. Setter pris på det. Akkurat nå må jeg ta ting inn, ikke ta avstand. Det er det jeg har gjort (altså hatt livet på en armelngdes avsatnd og rømt inn i virtual life*t mitt på bloggen), og nå må jeg ta meg i nakken og få orden på ting. Mest inni hodet, men også andre ting skal ordnes opp i. Jeg kommer nok innom på bloggen din, og er jo innom på NM av og til fortsatt. Jeg skriver ikke mye lenger, men det har jo også med depresjon å gjøre. "Jeg kan ikke noe, og derfor kan jeg da ikke påtvinge folk mine elendige råd..." Slik går tankene. Og det er sånt jeg skal jobbe med.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Stolen din ble kjempefin denO=)


  Ser i innlegget under her at du sliter med bestemorsrutene.har du alle lappene men mangler monteringen?

  Klem

  SvarSlett
 11. ..heller ikke begeistret for halloween og valentinsday så de hopper vi galant over her i huset. Morsdag har liksom fulgt meg fra jeg var liten, husker vi lagde kort på skolen, så da vanker det litt kake her i heimen..farsdag?!.. ikke fullt så viktig he he.
  Nydelig stol, den designen er råtøff.
  Klem

  SvarSlett
 12. hehe..Enig med deg! Sånne kvelder vi liker! Wow for en forandring på stolen! Den ble kanll fin!!

  SvarSlett
 13. Så utrolig fin stolen din ble.Ser det er fler som er glad i disse rokkokko stolene.Jeg hiver meg over de så fort de er til salgs på finn i nærheteten der jeg bor.

  SvarSlett
 14. Heisann...
  En perfekt dag - er jo de dagene en får gjort noe man har kost seg med, enten det er sying, maling, om-møblering, eller bare slappet av... men de aller beste dagene er jo de som hele fammen har kost seg sammen...
  Utrolig flott stol du har...
  Å du, Barbie i arbeidsantrekk - tror du henne hadde vært fornøyd med det...he,he... tror nok det er mere "tak" i Tilda jeg...

  Ha en super dag og uke...

  SvarSlett
 15. Great work!!! It's fantastic! Lovely fabric!
  Have a nice week!
  Hugs
  Vale

  SvarSlett
 16. Den stolen ble nydelig.
  Helt enig med det du skriver.Slappe av heime og gjøre det en har lyst til...Som du sier: trygt å godt.
  Ha en nydelig uke:)

  SvarSlett
 17. Høres ut som en veldig fin dag, du er skikkelig aktiv!

  SvarSlett
 18. Hihi.. Enig!!
  2-3 hver helg..

  Klem fra
  Christina

  SvarSlett
 19. Hei!
  Så fin den stolen blir!!! Total forvandling, jo!
  Hos oss feires heller ikke Valentine, jeg er ikke så overvettes begeistret for alt som kommer fra "over there". Dessverre vil ungene gå halloween, og når "alle andre" gjør det er det ikke så lett å være sær mamma og si nei...
  En perfekt dag for meg er også en "kjedelig" vanlig hverdag =)

  SvarSlett
 20. Hei:)Jeg har noe til deg på siden min:))
  Håper du vil ta i mot den;)

  Klem

  SvarSlett
 21. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min :o)

  En ganske så deilig måte å "feire" valentine på - gjøre det DU har lyst til - sånn skal det være...!!

  Ha en flott uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 22. Så flink du har vert! Det er himmelvidt forskjell på før og etter bilder! Skulle gjerne hatt ein slik sjølv.. men ikkje berre skal ein finne den men ein skal jammen ta jobben også... og det trur eg ikkje er lite!
  FLINK har du vert!

  SvarSlett
 23. Stolen blir ordentlig flott, så flink du er som klarer å gjennomføre slike prosjekter.

  SvarSlett
 24. Hei
  Sååå fin stolen ble...noe for andre å prøve seg på også. Lurer du på hvor Engelsviken er kan jeg si at det ligger mellom Moss og Fredrikstad, Kristin og jeg planlegger et bloggtreff der etter påske...du er hjertelig velkommen.
  Han en fin uke
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 25. Fine ting du fant på bruktbutikkene. Det var ikke så veldig mye "wow" objekter på den bruktsjappa jeg besøkte i gøteborg. Men jeg var på familiebesøk og tur så kunne jo ikke prioritere det.
  Ha en fin uke
  klem

  SvarSlett
 26. Den stolen din var utrolig flotte, en slik bare må jeg finne atk i jeg også .... så mye fint du fant på bruktbutikken... *klem*

  SvarSlett
 27. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
  Våren kommer nok etterhvert, for i går var det 60 cm snø her, og i dag pøsregner det!!

  Så flink du er til å trekke om da! Har flere ting jeg skal bytte stoff på selv, men ting jeg ikke KAN, går tregt...
  Dessuten må jeg bestille stoffet først også!! ;)

  SvarSlett
 28. Jeg er enig i det, syns benken er fin som den er og teksten kan nok bli fort lei.

  Det var en knallfin stol du hadde fått deg.

  SvarSlett
 29. Hei
  ...Og takk for kommentar!
  Jo da, jeg skal tenke på det.Men det er noe med lyset, akkurat som om begge fargene forandrer seg ved kveldslys. Og da sees virkelig forskjellen :-)
  Ha en fin kveld videre!
  Kristin

  SvarSlett
 30. Hei, Takk for hyggelig hilsen. så flotte ting du lager! Klem Siv

  SvarSlett
 31. Så lekker stolen ble!!
  Moro med slike make-overs:-)

  Takk for tips om Home & Cottage,-det må jeg sjekke ut!
  Er det en ny butikk?
  Jo mer av gulvet jeg skraper fram, jo mer får jeg lyst til å beholde det:-)

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 32. Hei, TAkk for hyggelig hilsen. klem Siv

  SvarSlett

Legg inn en kommentar