Gammelt bord med "ny gammel maling"

Da jeg kjøpte dette bordet for en stund siden var det brunt og gult og uten sjarm. Jeg likte så godt fasongen på det med de fine beina i kryss - og dessuten var bordet ordentlig gammelt!

Det hadde ikke kledd hvit glatt maling tror jeg. Det ble grått og slitt i stedet. Til slutt patinerte jeg det for å få litt liv i malingen.

Her er bordet slik det var da jeg kjøpte det - i brun og gul skrud.


Her er det slik det er nå - som grått og slitt!
When i bought this table it was brown and oker - not at all a pretty sight. I did not feel that white was the correct color for this table so I painted it grey - sanded it to look worn and then gave it a little touch of darker paint to get the right look. I wiped off the darker paint so that just a little paint was left. Now it just has to dry for some hours and then it is ready to use - my new old table!

Kommentarer

 1. Så gøy å gjøre det "gammelt"!! Fin farge.

  Hilsen Ljo :O)

  SvarSlett
 2. Du er hjemme igjen jo og i full gang med malepeselen :-))) det er bra. Du savnes av dine bloggvenner vet du når det blir stille her inne.

  Har du lagt inn noe nytt i butikken din da?? må styrte inn dit å se jeg nå.

  Ha en fin fin start på uka. klem herfra.

  SvarSlett
 3. Hei, hei:)
  Det var et het nydelig bord. Enig med deg i den fargen. Det ble veldig fint.

  Den blomsten er en Lykkekløver. De heter Oxalis på lat. Vet ikke hva akkurast denne heter mer en Oxalis. Det finnes jo mange forskjellige. Noen kan stå ute i jorden hele året, mens andre må tas inn. Jeg har mine i potter som overvintrer i kejlleren eller i garagen. Den ene jeg har som egentlig kan være ute hele året har stått i urne på trappen og jeg tror det har gått fint. Er jo sjeden noe særlig frost akkurat ved inngangsdøren inne i karporten. Jeg kjøpte min på Plantasjen på lørdag, og de var ikke dyre (39 eller 49 el.)

  Ha en fin mandag
  klem

  SvarSlett
 4. Så nydelig bordet ble:)
  Ha en kjempefin uke:)

  SvarSlett
 5. Skikkelig fint bordet ble etter en makeover. Helt enig at grått og slitt passer veldig godt.
  Klem I

  SvarSlett

Legg inn en kommentar