Gammelt nytt til terrassen

Husker dere den gamle trillevognen jeg kjøpte på loppemarked? Her er den - vasket og satt inn med linolje og terpentin for å kunne tåle litt vær og vind på terrassen. Kjekt lite bord for planter og vannkanner er det blitt til nå. To gamle vinduslemmer er satt opp som en liten dekorasjon på leveggen. Det passet jo fint at disse hadde nesten samme grønnfargen. Begge deler er slitt av tidens tann, så her er det ekte shabby....


Vår terrasse har utgang fra vår tredje etasje/ TV stue, og er en takterasse. Naturlig nok er vi omgitt av tak, med slike fine gamle takstein.


Here is a glimpse of our roof terrace. The old wooden wheelbarrow has been cleaned and is now serving as an extra table in a corner. We are surrounded with roofs, covered with these wonderful old tiles.

Kommentarer

 1. Hei...for en sjarmerende terrasse! Trillebordet ble så koselig...her blir det stil på serveringen!

  SvarSlett
 2. Dette ble rustikk og fint.Regner nesten med at dette er fra Frankrike.

  SvarSlett
 3. It'de be fantastic for me to meet you!!! Please tell me if you'll come to Lucca and be sure I tell you if I'll come to Norway!!! I've never meet a blogfriend...I'd like it so much! I didn't know you were married with an Italian man...I'd a Norwegian partner...not anymore!
  Your terrace is so lovely! I like your extra table too!
  Wish you a sunny week end!
  Hugs
  Vale

  SvarSlett
 4. Visst är det enkupiga takteglet fint! Tyvärr så är det också dyrt. Vi tvingades lägga om en halvan av taket på vårt hus (med tillhörande lada) i Frankrike för ca 10 år sedan och det kostade massor. Men fint blev det och det är ju viktigt att allt sker på ett riktigt och smakfullt vis!

  SvarSlett
 5. Ha ha...Du kan gjerne stå foran meg i køen på loppemarkednår som helst- Jeg oppfører meg som regel litt for snilt tror jeg...og ser jo at endel godbiter glipper. Likevel tror jeg nok at jeg får tak i min del...

  Ønsker deg lykke til på loppis i helgen.

  SvarSlett
 6. Så sjarmerende og fint.. Lemmene var kjempefine..

  klem =)

  SvarSlett
 7. Sydenstemning hos deg!!
  Og den trillebåra er bare så lekker:)
  Go helg til deg,klem:)

  SvarSlett
 8. Heihei :) Så koselig med besøk hos meg - kjempefin blogg du har !

  Hihi.. sangen ja.. den egner seg gjerne best alene.. fniiis :-) Den blir nok også sikkert enda bedre sammen med vin.. hihi.. :)

  Så søtt trille'bord' !

  God helg! klem fra ida

  SvarSlett
 9. Hei
  Ja,det er så sant. Mye koselige stemninger...
  Kristin

  SvarSlett
 10. Så pent det ble, og utrolig koselig. Utrolig mye fint du har handlet på turen. "Misunnelig" :0)

  SvarSlett
 11. Hei Ingrid!

  Takk for gode hilsener! Nå har jeg gapt så det holder her, for så mye vakkert du deler!! Bor du nå i Frankrike??? Hjelpes, for en lykkefugl du er! Å jeg må jo ta meg god tid til å se gjennom alle innlegg siden sist. Jeg ser mye lekkert fra Comptoir de famille, en av mine favoritter. Nei du, jeg legger deg til min liste så jeg kan stikke innom rett som det er og bli oppdater og ikke minst Inspirert :)

  Ha en nydelig Søndag!
  Aina

  SvarSlett

Legg inn en kommentar