Jeg har kjøpt hus - igjen....

Ja, jeg har kjøpt nok et eldre hus - fra 1948 denne gang. Det skal jeg gjøre om til 2 små leiligheter for utleie. Jeg har gjort det samme med et annet gammelt hus og fikk til to koselige leiligheter som jeg nå leier ut. Dere får sikkert se bilder av mitt nye prosjekt med tid og stunder.
Disse bildene er tatt i den ene leiligheten jeg har. Innredningen er leieboerens.

Selvsagt har jeg et budsjett på dette, så det kan ikke bli veldige dyre løsninger. Man må forsøke å gjøre det beste ut av ting med små midler for at et slikt prosjekt skal lønne seg. Det er allikevel viktig for meg at det elektriske er helt i orden og at bad og kjøkken er praktiske og rene og pene. Kunne ikke tenke meg å bo et sted selv med ekle kjøkken og bad.
I denne leiligheten er det helt nytt bad, men kjøkkenet er det kjøkkenet som alltid har vært i huset. Jeg har malt veggene lys grå og dørene hvite. Jeg har bare supplert litt med Ikea moduler som matcher i stil. Gulvet er det som var i huset og er linoliumsfliser, mørk grå og lys grå.
Det går med noen spann hvitmaling pr leilighet.....

Jeg gleder meg til å gå i gang.


I have bought yet another old house. I am going to devide the house and make two small apartments for renting out. The picture here shown are from one of the other apartments I own. I use a lot of white paint. I have of course a limited budjet here so most of the money is spent on safety (electricity and other things) and creating cosy kitchens and bathrooms.
Here I have painted the old kitchen that was made for the house at the turn of the century, but the bathroom is new and rather spacy. White simple tiles cover the walls and I have used grey on the floor. The tiles were bought on sale.
I cannot wait to start this new project.

Kommentarer

 1. flink du er:) mange prosjekter...

  SvarSlett
 2. Men vilket roligt projekt - förstår att det kliar i fingrarna!

  Kram Maud

  SvarSlett
 3. Hei, unge dame !
  Så luuur du er ! Å invistere i en sånn bolig i dagens boligmarked er jo kjempelurt. Tenk så fint du får det på dine gamle dager da, da kan du selge alle sammen, ansette noen gode hjelpere og sitte i stolen din selv mens du peker og kommanderer. " Mal ordentelig nå da dere, det skal jo ut i nettbutikken ". Så sitter du der, ca 95 år gammel, med pc en på fanget.... Og konsentrerer deg om det du kan best : tenke ut nye prosjekter og gode planer !! :-)
  Hihi

  SvarSlett
 4. Hei hei.
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Kjekt at du tok turen innom. Moro å handle på loppis ja, såååå mye for pengene. Ser du har kjøpt mye fint på loppis også:-)
  Blir moro å komme i gang med å pusse opp de nye leilighetene da. Lykke ti.!!

  SvarSlett
 5. Hei Ingerid
  Spennende husprosjekt, det blir morsomt å følge.
  Koselig at du kommer på bloggtreff, du må følge veien fra Lørenskog til Moss og Råde, der tar du av til Fredrikstad, og når du nærmer deg Fredrikstad tar du av til høyre til Engelsviken. Du følger da veien helt frem til du ser et skilt på venstre hånd inn i Levvelveien. Du kan også printe ut veibeskrivelse på Gule sider.
  Det er også mulig å møte meg ved Mosseporten og at vi kjører sammen videre.
  Husker du å ta med muggen til meg?
  Dette blir hyggelig vi blir ikke så mange men det er koselig likevel.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 6. Du må virkelig ha mange hus å passe på.Jeg synes vi har mer enn nok med hus og hytte.Det går nok med noen blomster i løpet av sesongen.Har forsøkt med overvintring,men resultatet ble elendig.Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 7. Vilken affärs kvinna du är fotsätt...Live your dream
  Annika

  SvarSlett
 8. Hei:)
  Takk for hyggelig og artig:) kommentar hos meg, koselig du tok turen innom, blir så glad:)
  Jeg lo godt av kommentaren din ang å bli løpt ned på loppemarked, hihi... for det er virkelig tilfelle noen plasser, folk er helt "gale":) Det er så moro på loppemarked, koser meg med å gå rundt å myse og titte og HELT ENIG med deg, vaffel hører med:)
  Så spennende å ha kjøpt hus som skal gjøres om til leiligheter, lykke til!
  Nå skal jeg inn og titte litt i nettbutikken din:)
  Ha en fortsatt fin kveld,Klem:)

  SvarSlett
 9. Oj, oj, så spennende!! Masse lykke til med prosjektet!

  ... og ha det hyggelig på bloggtreff! Kunne ønske jeg ogsåhadde anledning til å komme, men ikke denne gangen desverre:( Kos dere!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 10. Hei, og takk for koselig hilsen på bloggen vår! Utrolig mye fint og spennende å finne her hos deg, så heretter blir jeg fast leser.

  Mvh Sigrid.

  SvarSlett
 11. Så artig prosjekt. Lykke til og ikke slit deg ut på malingen.

  Hilsen ingunn

  SvarSlett

Legg inn en kommentar