Nyvaskede skatter!

Bruktbutikker i Frankrike vaskes ikke - punktum! Det man finner er så skittent at man enkelte ganger ikke ser fargen! Jeg har tømt oppvaskmaskinen nå - og sitter og ser på de fine tingene!

Lokkene jeg kjøpte i dag er som små underverker! Den ene har en artisjokk som knott!
Hanna i Sjarmende Gjenbruk ga meg et tips om å bruke lokkene på kurver dersom jeg ikke hadde terrin som passet. Det skal jeg huske - takk for tipset Hanna!
Den emaljerte boksen til ris likte jeg godt - har masse emalje fra før - både her og hjemme. Spesielt fine er de med skrift og mønster.


Settet med aluminiums bokser til kaffe, sukker og te hadde faktisk messing skilt - det så jeg ikke da jeg kjøpte dem. De var så skitne at jeg lurte på om jeg i det hele tatt kunne få dem reine.

I morgen er det flere markeder - og i morgen kveld er vi invitert til en nabo til middag, Det gleder vi oss til.

Here are some of the treasures I found today. The two porcelain tops are just lovely to look at. The French brocantes are so dusty and dirty that the things you buy sometimes chages color completely once they are cleaned. The aluminimum boxes actually had brass lables - I did not see that when I boought them. That was a lovely surprise!

Kommentarer

 1. Det høres herlig ut, heldige dere er!Så masse fine funn du har gjort, håper noe av det kommer i nettbutikken:o)
  Har forresten glemt å blogge om de fine tingene jeg kjøpte av dere, er så fornøyd med kjøpene, og den kurven var jo så nydelig. Nyt dagene i Frankrike!

  SvarSlett
 2. Så nydelig hus dere har i Frankrike.
  Mye fint du har fått tak i.

  Ha ei kjempefin påske:))

  SvarSlett
 3. Flotte lokk d har funnet... så moro å få vakse det så dukker det opp små overraskelser...
  Nyt påskeaften...
  Klem

  SvarSlett
 4. Kuult! Vis oss da, når du finner noen kurver å ha lokkene på. Det vil jeg gjerne se hvordan ser ut!

  Hilsen Ljo

  SvarSlett

Legg inn en kommentar