God pinse til alle!


Endelig er jeg tilbake i bloggeland! Det blir korte visitter framover, men dog - det er allikevel en fremgang.

For ca 2 uker siden fikk jeg et akkutt anfall av kraftig svimmelhet og kvalme, som endte med ambulanse og legevakt! . Det viste seg å være en infeksjon eller en betennelse på balansenerven min. Det ble til en hel uke på sykehus og nå venter en lengre periode med sykemelding. Fremdeles går jeg i sik-sak, som om jeg hadde et par flasker vin i kroppen. Det er ganske ubehagelig - ikke kan jeg kjøre bil, ikke kan jeg foreta meg noe nyttig - det blir jeg utålmodig av.
Da jeg kom ut fra sykehuset reiste vi til Valdres. Her sitter jeg og ser på alt som skulle vært gjort mens samboeren venter på instrukser og gjør alt jeg ber om - snille mann. Her er noen hyller blitt grunnet - de skal vi ha i det lille huset i skogkanten som jeg begynte å pusse opp tidligere.


Min bevegelses-radius er gangske begrenset for tiden. Somboeren min geleider meg rundt på korte turer. Det er godt å ha en arm å holde i - for min verden er det som om jeg tilbringer all min tid på dekket av en seilbåt i grov sjø!

En god stol og noen blader i skyggen ved hytteveggen er deilig. En kopp te med sitron på kjøkkenet når jeg ikke får sove. Slik går tiden - jeg venter på å bli frisk. Det kan ta tid sier legene, men det kan også være over på et par uker. Jeg håper inderlig på det siste.


Nå skal jeg kose meg med deres små og store prosjekter. Jeg har tittet litt på noen blogger og ser dere er like kreative og aktive som før.


Bare vent - jeg kommer snart tilbake med kreativ blogging jeg også! Legene har lovt at bra blir jeg garantert - de kan bare ikke si når!

Ha en vidunderlig pinse.

Kommentarer

 1. Uff, hørtes ikke noe særlig ut. jeg har ei venninne som har hatt det samme. Håper det går fort over med deg. Det er jo ei trøst at det går over, heldigvis:)

  SvarSlett
 2. Uff så trist å høre..du har vært savnet skal du vite...Håper du kommer deg kjapt da...Kos deg på hytta og fortsatt go`bedring til deg fra Maliva

  SvarSlett
 3. Det var trist å lese om din situasjon akkurat nå kjære bloggvenn...DU ER BARE NØDT TIL Å TA DET MED RO...Du har jo vært høyt og lavt i 100, i hvertfall her inne på bloggen. Vi blir heller ikke yngre...Skulle du trenge hjelp, en sjåfør eller et eller annet er jeg lett å be...
  Jeg ønsker deg god bedring og en deilig pinsehelg. Klem H

  SvarSlett
 4. Nemen, huff da ! Har hatt virus på balansenerva je og... for 20 år siden omtrent... Skikkelig ekkelt å kjøre seng om natta , uten å ha gjort seg fortjent til det ! Men det går jo over...
  Slapp av, ta det med ro og hold gubben i vigør !

  SvarSlett
 5. Nei,nei, nei det var leit å høre ! Ikke lett når man har så mange jern i ilden som jeg forstår du har. Ønsker deg riktig god bedring og at det måtte gå over ganske så raskt.

  Klem og varme tanker, Nostalgia

  SvarSlett
 6. hei -
  ..ha en riktig god pinse, og god bedring.

  moaklem

  SvarSlett
 7. Hei.Du har vært savnet.Så leit at du har fått slike plager.Håper det ikke tar for lang tid før du er frisk og rask igjen.God bedring.

  SvarSlett
 8. Hallo snuppa.
  Klart har du vært savnet, men at du har fått virus på balansenerven, DET var trist å høre. Har hatt en kolega med samme pager så vet hva det er ja. Håper der bedrer seg raskt!!

  Varm klem til deg fra meg i alle fall.

  SvarSlett
 9. Oi, nå ma du ta det med ro, ja! FIne omgivelser har du i alle fall. God bedring og fortsatt god helg!

  Solrosa

  SvarSlett
 10. Ohh marvellous stuffs! I love your kitchen shelves with enamelware...lovely flowers and everything else!
  Have a nice Sunday!
  Warm greetings
  Vale

  SvarSlett
 11. Hei på deg.
  Jeg har savnet ditt nærvær:O) Jeg lurte på om du kansje hadde tatt deg en liten pause. Iallfall er det kjempe bra at du er til bake med dine inspirerende innlegg og gode humør. God klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 12. God bedring fra meg også! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 13. Huff stakkars deg....
  jeg har en venninne som har hatt mye av dette. Hun har prøvd alt og har nå prøvd en ny ?? behandlingsmetode på sykehuset som fungerer fint på henne..
  Legen knekker eller vrir på nakken hennes og svimmelheten blir så å si borte etter en stund...
  kanskje dette kan være noe for deg ???
  Det må jo være grusomt å ha det sånn...

  Riktig god bedring til deg...
  Kos å høre fra deg igjen :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 14. Men uff da..dette var ikke kjekt... håper du snart blir bedre...
  herlig å ha en slik snill mann da...
  nyt dagene så godt du kan : klem Kerstin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar