Helgens loppemarked


Selv i min sjanglende tilstand klarte jeg å gjennomføre helgens loppemarkeder. Jeg er fremdeles ganske svimmel så jeg sto IKKE fremst i køen og løp IKKE til bordene med glasstøy denne gang. Det var allikvel aldeles oppkvikkende å få seg en liten runde på loppemarkedene.

Siden jeg denne gang ikke startet først ved glass og porselen ble det en god del andre ting på meg i stedet, i avdelinger som vanligvis kommer litt senere på dagen for meg. Kanskje jeg skulle endre på det - for her var mange spennende ting.

Se på disse koselige gamle hageredskapene jeg fant!


Jeg liker så godt når det står noe på ting - det gjør at man straks får litt med kunnskap om hvor de stammer fra osv. Jeg liker så godt trehåndtakene! Disse skal få stå til pynt i min hage.
Alle tingene er norsk produserte - laget den gang det fremdeles ble produsert ting i Norge. Christiania Spigerverk er en saga blott - og de som laget det gamle vaskebrettet med navnet Solid er sikkert borte det også.

These old tools were bought at a flea market this week end. As I am still a bit dizzy and could not hurry as usual to the glass and kitchen stuff, I ended up walking slowly among all the rest that is usually not so interesting. Look how lovely the old tools are. They are all produced in Norway. These factories do not exist any more. They will not be used for digging any more - they will just be there because they look pretty.

Kommentarer

 1. Hei du..høres ikke bra ut dette med svimmelheten din...Håper det går over snart.
  Koselig at du kom deg på noen markeder da...og helt enig de norsk produserte redskapene er ekstra gøy å komme over...Du som er i faget..kjenner du til kassen hos meg?Fortsatt go`bedring til deg fra Maliva

  SvarSlett
 2. Hei du.
  Formen er tydeligvis stigende hos deg. Så fint , da. Var i Oslo i helga jeg og, og kjørte forbi det ene skiltet etter det andre der det sto skrevet Loppemarked. Tenkte på deg, men gikk ut fra at du satt i go stolen og heklet ! Men, neida....
  Kjørte forbi alle loppemarkedene, je...
  Fine ting ! Je har både ett vaskebrett og "rokoer " fra brukets tidligere eiere, her. Kanskje jeg skal klatre opp på låven og finne de fram, ja... Hm....

  SvarSlett
 3. Så fine ting. Disse gamle spadene er herlige, og jeg har et par som er i full drift.

  SvarSlett
 4. Naar jeg gaar paa loppemarkeder eller doedsbo-salget, peiler jeg meg inn paa garasje og hage! Mange ganger er det her prisene er "til aa le av";- i manges oeyne er dette verdiloest!
  Jeg har gjort mange kupp i denne kategorien!
  Ha en fin dag!
  Hilsen fra Vest-Kysten av USA!
  MVH,
  Sylvi

  SvarSlett
 5. Hei :o)
  Hverdagsmiddagen er fortært, og nå skal jeg surfe meg inn i kvleden. Herlig.
  Så mye fint du viser i bloggen din. Det var et nytt bekjentskap, men jeg kommer nok tilbake til deg.

  Ha er fin uke videre.
  Klem fra Kari*

  SvarSlett
 6. Så fine ting! Og de krukkene er jo ganske mye verdt!
  Jeg har skaffet meg et gammelt vaskebrett, tenkte på toving på det, vi får se...

  SvarSlett
 7. Jeg kan jo bare tenke meg at du ble oppkvikket av å gå på loppemarked. Det er utrolig hva shopping kan gjøre med en som er litt nede for telling, og ikke minst loppisshopping!

  SvarSlett
 8. Så mye fint du fant på loppemarked!! Det er jo så dekorativt og flott med gamle hageredskaper!!

  Ha en strålende uke! Håper du snart er frisk og rask igjen:)

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 9. Å så gøy med loppis!!! Og jammen hadde du fått tak i fine ting også. Herlig med skrift på som du sier.

  Ha en kjempe fin dag!
  Hilsen Liv :O)

  SvarSlett
 10. En sån trevlig o mysig blogg du har.
  Hit kommer jag flera gånger.
  Ha en trevlig kväll på dig!

  SvarSlett
 11. Så flotte saker!
  Særlig vaskebrettet...
  Har alltid ønsket meg ett sånt!
  :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar