Så var det slutt på pinsen!


Pinsen er over for denne gang - nok en varm og skjønn sommerdag har det vært i dag. Dagen min har gått stort sett om i går - med litt pusling og småsysler, utemåltider og middagshvil. Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente med ryen som jeg hadde klar inni hodet mitt. Den vokser sakte, men det går framover. Det er deilig å sitte i skyggen med et slikt koselig prosjekt.


Jeg har samlet sammen litt flere ting til gjestehuset vårt. En liten sink balje og et sink vaskevannsfat.


Knagger er blitt satt opp på kjøkkenveggen - sink og hvitt er vakkert.

Den gamle jernkonfyren er blitt satt inn med sverte og ble kjempefin. Den gamle pannen har jeg hengt på veggen - den skal får selskap med vaffeljern. På veggen har vi hengt en tallerkenhylle. Nå skal jeg finne noen fine gamle fat og tallerkner til den.

En halvgammel furu benk var allerede malt hvit for en tid tilbake - nå har den kommet på plass. Vi skal finne en benkeplate i tre som dekker hele lengden - både benken og det gamle kjøleskapet. Kanskje lager jeg et forheng forand kjøleskapet - det passer ikke så veldig godt inn i dette gamle huset.
Som jeg gleder meg til å henge opp gardiner og lage noen puter til slagbenken.

Sommeren har kommet enda et skritt lenger - Ballblom og Syre blomster nå og granene har fått ferske fine lysegrønne skudd.

Whitsun is over for this time. Today has been another lovely summer day with continuously sunshine, outdoor meals, an afternoon nap – a great day.
I have been collecting a few more thing for my little guest cottage. The old iron stove has been cleaned and blackened and now looks very good. Summer is proceeding slowly and new summer flowers pop up every day. I started on my rug last night, and the rug is now growing slowly by the hour as I am sitting outside in the shade with my textile balls and a cold soft drink.

Kommentarer

 1. Hei du !
  Jeg syns jeg ser deg, der du sitter... Svimmel... og dirigerer gubben i alle retninger. Noen fordeler skal man jo ha, den stakkaren som er syk, ja !!

  Det kommer til å bli kjempefint der oppe hos dere. Er det ikke artig da, å finne alle diise gamle tingene på egen eiendom og å sette de sammen på en ny plass og kanskje å bruke dem til noe annet enn de var ment som...? Skulle gjerne vært der å hjulpet deg, jeg !
  Husker du hønsehuset mitt som jeg skrev ett innlegg om på den gamle bloggen ? Nå er jeg så smått i gang med litt opprydding der inne. Litt av en jobb, men gjett om jeg tror det blir artig !

  Vi talas !

  SvarSlett
 2. Så fint du gjør det :) skjønner godt du gleder deg til å henge opp gardiner og få det helt ferdig.

  Jernkomfyren var fott!

  Ha en fin uke!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Så vakkert det blir hos dere ! Du må ikke overanstrenge deg da, sikkert ikke lett for en som deg med mange jern i ilden å sitte helt i ro ;-)

  Filleryen ble bare kjempelekker !
  Jeg har en stor sekk med sengetøy på loftet til det formålet. Hadde tenkt å veve ryer, men disse er heklet ? Kanskje dette blir et av mine verandaprosjekt :-) Takk for tipset !

  God bedring til deg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 4. Matta blir fin! Du har fått den veldig jevn ogf flat, blir artig å se den ferdig!

  SvarSlett
 5. Hei lenge siden sist, herlige bilder, du står på ser jeg.. Kos deg. Klem Kristin

  SvarSlett
 6. Wow du har allerede begynt på rya du...og den ble kjempestilig...

  Så fint dere har det inne og utenfor på hytta ... Koselig O=)

  Nyt uken klem O=)

  SvarSlett
 7. Ohhh your rug looks faboulous!!! Nice finds! I love your zink basins!
  Warm greetings
  Vale

  SvarSlett
 8. flotte bilder, og det ser ut til å bli et kjempefint teppe! Har lurt på å lage et sånt til tider jeg også, men det har liksom ikke blitt noe av. Noe som ikke er uvanlig når det gjelder meg.... Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Fin og inspirerende blogg du har! Gleder meg til å kikke innom nettbutikken din!
  Klem*

  SvarSlett
 10. Alltid mye koselig å finne i bloggen din!

  Ser at du har gammel adrese på linken til vår blogg. Ny adr er http://prosjektbuoen.blogspot.com til "Buøen - et restaureringsprosjekt".

  mvh Sigrid.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar