Gamle bilder

Det er lenge siden denne badesesongen nå!

Dette gamle bildet har jeg en gang kjøpt på loppemarked. Er det ikke fint? Mannen med badebuksen med seler ser i alle fall ut til å ha falt for den sjarmerende damen med dydig badedrakt.

Bildet henger på mitt hjemmekontor - sammen med mange andre. Alle de andre er familiebilder, men innslag av en og annen kongelig person.


I bought the old charming summer photo from a "bathing machine" at a flea market here in Norway. Isn't it charming? The young man definitaly thinks the properly dressed mermaid is charming!
I have the photo in my home office together with many old photoes. The other photoes are of family, but with a royal person or two in between!

Kommentarer

 1. Heeeei !

  Så hyggelig å se ungdomsbilde av deg i badedrakt da !!

  Hihi.

  Kom gjerne på besøk til meg, men hysj.....

  Kos deg !

  SvarSlett
 2. Elsker gamle familiebilder.God stemning på veggen...
  Riktig god helg ønskes deg;)

  SvarSlett
 3. Så gøy med gamle bilder og så flott at du tar vare på dem ! Ser at barna mine er veldig opptatt av en bildevegg vi har her hjemme. Morsomt å se bilder av oldeforeldre og tippoldeforeldre som de aldri har kjent, men som vi har fortalt historier om eller har arvet gjenstander fra. Ja tenk om bildene kunne fortelle :-)

  Ønsker deg en deilig dag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 4. The photo you bought is a beauty!!! I like the subject too! Nice wall in your room all covered by old pictures! Charming atmosphere!
  Wish you a sunny week end!
  Vale

  SvarSlett
 5. heia ...
  takk for hilsen fra Valdres...!
  gamle bildre forteller så mye1 dekorerende også!

  ønsker deg en skjønn sommer fra nå av...(og ikke regn!)
  hilsenmagny*

  SvarSlett
 6. Men så fint det är när tavlorna hänger i grupp så där.
  kram på dig o ha en trevlig lördag
  ninni

  SvarSlett
 7. Hei!
  Satt og søkte på nettet i dag for å finne noen gamle skoleplakater. Vi holder på med oppussing av bryggerhuset, og der trenger jeg noen slike. På søket mitt dukket du opp på skoleplakater. Har du noen til salgs? I så fall hva, og til hvilken pris? Håper på en tilbakemedling fra deg. Ha en fin sommer så lenge, så blogges vi sikkert utpå her igjen, når jeg har kommet meg inn igjen for høsten...

  SvarSlett
 8. Hello! I am here for a little visit .. photos of your blogs are always very beautiful!!
  I adore all things beautiful ancient!! I adore all things beautiful ancient
  I greet you, see you soon, *Maristella*.
  (with translator)

  SvarSlett
 9. Hei igjen, du har en så utrolig koselig blogg, at jeg må innom deg så snart jeg har anledning. Jeg blir både klokere og innspirert av å være her inne. (Har drevet å datert mine fat, etter den flotte oversikten du ga oss. Tusen takk for den!) Har ikke fått i orden dataen enda, den hviler seg, i påvente svar i fra forsikringsselskapet! Men i helga er jeg barnevakt, så da er tilgang til data et frynsegode! Ha en flott søndagskveld!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar