Fargeglede de-lux

Oljemaleri av Kaffe Fassett - Oil Painting by Kaffe Fassett


Kommentarer

 1. Nydelig !! Eg syns at Kaffe Fassett har mye flott å bidra med. For mange år siden strikka eg ein vest etter hans mønster. Det var et pitlearbeid med så mange tråder og farger å holde styr på. Men vesten ble lekker den !! Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 2. Ja han er litt av en kunstner. jeg lurer også på hvordan så kreative har det inni hodet og hvordan de klarer å få det systematisk ut...:) Fantastisk!

  SvarSlett
 3. Heisan...

  Så flotte bilder fra kaffe Fassett...kjekt å få fatt i hans bøker. Det er virkelig skatter å ha i bokhyllen for kreative sjeler!

  Var på foredrag med han i fjor, såå inspirerende. Har samlet endel stoffer av han som ligger og godgjør seg. Har planer om å sy et teppe av dem i løpet av høsten. Skal bare gjøre ferdig noen andre prosjekter først..hi.hi

  Ønsker deg en flott helg, klem

  SvarSlett
 4. Fantastisk maleri, jeg kan huske hans strikopskrifter fra 80érne (?) og var også fascineret af ham dengang!

  Har du set Wabi & Sabi´s konkurrence?

  Klem og god weekend fra Helle

  SvarSlett
 5. Hei, så gøy at lika bloggen min då, koseleg:-) Og det med Seljord er bra gjetta!Spennande å sjå kva du skriv om og, gledar meg.
  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett
 6. Hei Ingerid
  Nydelig bilde av Kaffe Facett...han er et geni med farger...det er bare å bøye seg i støvet...vakkert.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 7. Jeg leste nettopp om han i et blad, har hørt navnet før- men greit med en innføring, det høres spennende ut med 30 garnfarger samtidig!! hadde virkelig vært noe å prøvd seg på- og han hadde jo laget mange flotte broderier også;) En skikkelig multikunstner!
  vi må ha farger i tilværelsen- jeg synes det er lekkert med hvitt i hvitt- men det hadde aldri latt seg gjennomføre hjemme hos meg;)
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 8. Har stor sans for Kaffe Fasset, skulle gjere hatt en slik materialpakke som du har nevnt. Ja farger må til :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett

Legg inn en kommentar