Endelig hjemme i EstagelJeg er på plass i Estagel - omsider...

Når vi kjører så langt har vi det ikke travelt, vi stopper og ser steder vi ikke har sett før - besøker venner og tar det som det kommer. Slikt tar tid, men nå er vi hjemme.

Første punkt på programmet i dag var å handle mat, blomster til kjøkkenvinduene og naturligvis å sjekke ut at alt var som som det pleier å være i landsbyen vår.På vei hjem kjørte vi innom en Depot - Vente butikk. Disse butikkene må dere få med dere hvis dere besøker en fransk by. Alle franske byer har en slik butikk. Det er utsalssteder hvor man også kan levere inn ting for salg - altså kommisjonsbutikker. Her er alt mellom himmel og jord - og noen gamle hyggelige ting mellom alt det halvgamle.

Jeg forbereder julemarkedet på Folkemuseet i Oslo så jeg handler med meg en del ting som skal selges i min bod der før jul. I dag ble det en hyggelig gammel kurv, gamle koselige former, fransk undertøy og noen hyggelige tekopper.

Men i morgen - og på søndag er det skikkelige loppemarkeder vi snakker om her. Vi skal på Vide Grenier - DET er toppen! Jeg har sjekket ut hvor det er markeder i nærheten av oss - og har merket meg noen. Det blir nok en rundtur både i morgen og på søndag. Vi pakker nistekurv og lager en utflukt av det.

Finally I am at home in France after a long drive from Norway. When we drive this far we have no rush and stop to visit places we have not been before. The drive is part of our holiday and not just a drive. Today we started with shopping groceries and too much of it as usual. We also bought fresh flowers for the kitchen windows, some bottles of good wine and some interior magazines for me of course! On the way home we stopped at a Depot Vente shop where I found a few nice old things, vintage French lingerie, a nice old basket, a couple of cute vintage tea cups and some well used moulds. But tomorrow is Saturday - and flea market day – a real junking day! I have checked out the Vide Grenier markets around us and have a few marked out. This girl is going early to bed today - to be on her feet good and early tomorrow morning.

Kommentarer

 1. Tusen takk for gode ord om fotograferingen min. :) Ble veldig glad for det! Elsker å ta bilder, å få fram det vakre i ting.

  Så herlig det bladet så ut, er nok noe for meg som eier et gammelt hus. :) Det skal jeg se etter i desember.

  Kos deg i Frankrike!

  SvarSlett
 2. De tekoppene var lekre! Det høres koselig ut med julemarked på Folkemuseet. Synd jeg bor for langt unna til å være med!

  Ønsker deg en fin helg videre! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Ååååååååå!!!!!
  Heldige deg,heldige deg,heldige deg!!!
  Kos deg masse videre,og gå FOR ALL DEL berserk på loppemarkedene;-)

  SvarSlett
 4. Så spanande med Frankrike! Kos deg masse:) Klem Anne!

  SvarSlett
 5. Så flott at dere er på plass og klare for flere eventyr...Gleder meg til å se helgas fangst! Klem Hanna

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner godt at du trives nede i Frankrike! De loppemarkedene!
  Kos deg!

  SvarSlett
 7. Ååååååå som jeg ønsker jeg kunne suttet i väska di og bare kikke opp i ny ne... Jeg MÅ jo spørre, hvordan er været. Her er det kaldt. Blæ..

  SvarSlett
 8. Å så heldig du er...skulle så gjerne vært i Frankrike nå! Høres ut som du har det helt fantastisk. Handle inn blomster i vinduene, gå på loppis...og ha nistekurv, høres ut som en drøm for meg!

  Kos deg masse, håper du finner mye fint :) Klem

  SvarSlett
 9. I'm gelous you're in France!!! Lovely stuff you bought and surely you'll find lots of treasures at the vide-greniers!
  Enjoy your French time!
  Hugs
  Vale

  SvarSlett
 10. Hei du!
  Du lev jo berre ein draum! Tenk Frankrike og marked, utflukter... Herlege koppa du fann deg. Nyt dagane, og eg gledar meg til å lese og sjå meir frå den franske kvardagen din!

  (Me planlegg feiring av bryllaupsdag i Paris seinare i vinter- any tips?)

  SvarSlett
 11. håper dere koser dere masse- du finner vel gmale skatter i fleng på markedet;) Litt bedre vær er det vel også;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar