Kjøkkenet

I dag har jeg lyst til å vise dere noen bilder fra kjøkkenet vårt. Her er det hvitt Ikea kjøkken og den vanlige Ikea sofaen med løst trekk - det må være praktisk. Det er hyggelig med en sofakrok på kjøkkenet som gjestene kan sitte i mens maten koker. Store fliser på gulvet, hvite vegger og hvite fliser over benken.Alle andre møbler er enten fra loppemarkeder eller fra bruktbutikker. Mørkt tre er den tradisjonelle landstilen her. Franske bondemøbler er mørke - ikke hvite!
Vi har forsøkt å holde på de gamle detaljene i huset. Kjøkkenvinduene og døren skulle vel vært byttet med noe som er tettere, men jeg liker de gamle så de skal få være så lenge som mulig. En annen viktig ting er at det må ikke bli for tett, da får man nemlig veldig lett mugg i huset - det er ikke hyggelig når mugglukten slår imot en.

Ser at jeg skulle nok ha ryddet litt mer og stylet litt mer, men slik ble det altså ikke.Today I am going to show you some pictures from our kitchen. We do have Ikea cabinets and an Ikea sofa – the kitchen need to practical as well as cosy. It is nice that friends and family can sit in the sofa while dinner is prepared. The rest of the furniture are all pieces found one by one at local flea markets and brocants, thrift shops and such. French country furniture is dark – not white painted! I like the old windows and other old details and try to keep as much of the old details as possible.

Kommentarer

 1. Så hyggelig kjøkken, og mange fine detaljer! Det har sneket seg inn litt mahogny hos meg også, men mest grått og hvitt, må jeg innrømme! Ha en fin dag! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Synes du har det veldig koselig og avslappet...akkurat slik det skal være i et hjem  det er ingen hjem som er konstant stylet:)

  Ha en flotters dag
  klemmer edda

  SvarSlett
 3. Wow!Kjempekoselig!! Hærlig med klinkerfliser på gulvet,for ikke å snakke om de bjelkene i taket....ser ut som kjøkkeninnredningen er den samme som min...veldig flott og fransk har du det.klem fra lille norge;-)

  SvarSlett
 4. Hei, så fint dere har det. Og vi tåler å se hvordan det er. Synes slett ikke det var rotete, men en ser at det bor folk der.
  Kan jo bli litt lei av alle bloggifiserte bildene også.
  Ønsker deg en super dag.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 5. Hei Ingerid, så nydelig. Takk for koselig melding, det er bare å komme å kjøpe den jern sofaen om det skulle passe. Ha en fortsatt fin dag. Klem Kristin

  SvarSlett
 6. Hei der nede...Så koselig og så franskt:o)Kan jeg spørre deg om en ting?
  Leier du ut dette vakre stedet ditt?
  En fin dag til deg fra Maliva

  SvarSlett
 7. Helt utrolig at alt er bruktkjøp :))
  Skikkelig flott har du det !!!!

  Kos deg og ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 8. Så koselig hos dere, får lyst på en tur sørover jeg nå!! Du lurte på oppskrift på bølgeteppe??!! Jeg fant det ved å google bølgeteppe, men det er så enkelt som at jeg hekler en rad luftmasker, så lang som du vil ha teppet bredt, også hekler jeg 5 staver og 3 staver i neste maske, 5 st. og 3 st. sammen i toppen, 5 st, 3 st i neste, 5 st, 3 st sammenhekles osv. Må legge til litt og ta inn litt på sidene for å få det til å gå opp, men lykke til og bare spør hvis du lurer på noe!! KOs dere

  SvarSlett
 9. Så koselig det er på kjøkkenet ditt! Jeg liker godt den lune stilen med brune møbler :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar