Loppemarkeder er ikke bare for jenter!

Det er ikke bare "jente-ting" på franske markeder.Seletøy til et esel og fiskeveske med kurv inni - det kan være nyttige saker å ha..... for en allsidig herremann!

Not only "girly things" to find on French markets. A collar for the donkey and a bag for fishing! Useful things for a man with multiple interests.....

Kommentarer

 1. Herlig, ja, de mennene kan finne litt de også. Ha en fin uke. Klem Kristin

  SvarSlett
 2. Elsket kurven :) Jeg er glad i å fiske. Selv om det ikke har blitt en eneste tur på meg i sommer... merkelig nok... sukk... kanskje neste år! :)

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Ser du er på tur og i disse omgivelsene må det føles som å være i paradis!!
  Drar ofte mannen med på loppiser....og her hadde han nok likt seg!!
  Ser du har gjort flotte funn der nede....ja dette er nok noe annet enn vi finner her!!

  Ha en fortsatt fin uke...og kos deg!!

  SvarSlett
 4. Visst finnes det mange ting på loppemarked også for en mann. Jeg har en som titter etter gamle radioer, platespillere og alt annet som har med musikk å gjøre, så vi shopper lopper sammen:o) Dessuten er han blitt en reser å fikse gamle møbler:o))
  Artig veske du har funnet, for ikke å snakke om alt det lekre du viser under her.
  Hadde gjort som deg med nøklene; de blir nok fine når de får en liten overhaling. For mye rust passer ikke inn hos meg:o)
  Ha en fin dag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. I saw a planter made out of one of these horse collars - it looked beautiful - she took mesh or chicken wire and lined it, then sphagnum moss and then succulents and hung it on a fence post in her garden - it was great. A site on blogspot I love is cindeesgarden@blogspot.com and she's a sweetie too. Jennifer

  SvarSlett

Legg inn en kommentar