Når vi allikvel er inne på juleforberedelser.....


Norsk Folkemuseum på Bygdøy tar deg med på ølbrygging og pølsestapping søndag den 22 november. Museet er åpent fra 11.00 til 16.00. Barna kan være med å lage julepynt.De to første helgene i desember går det årlige julemarkedet av stabelen. Tradisjonen tro har jeg leid en bod hvor jeg skal selge gamle ting. En god del av tingene jeg hadde med hjem fra Frankrike finner nok veien dit!If you happen to be in Oslo on November 22nd you can join in on Christmas preparations at the Norwegian Folk Museum. They will make beer, sausages and cookies that Sunday. Children will be able to make Christmas decorations. Further on there will be a Christmas Market at the same museum the two first week ends in December. As usual I will have a stand there and sell some of my old things.

Kommentarer

 1. Så koselig det høres ut. Dit skal vi nok finne veien når vi kommer til Oslo i slutten av november. Her i Provence skinner sola igjen etter dager med styrtregn. Denne helgen blir det markedstur. God helg til deg og dine! Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Har nok handlet hos deg før jeg :-)

  Har jeg forstått deg rett at det blir julemarked 5. og 6. desember og 12. og 13. ? Går nok glipp av det dette året også. Vi er på julebord 1. lørdag i Advent hvert år.

  Kjempekoselig marked. Skulle så gjerne fått det med meg..

  God helg til deg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du kommer. Jeg håpet virkelig og setter pris på det. Tror ikke vi blir så mange. Men så blir vi jo ekstra godt kjent da;)
  Også så kjekt at du kom med på folkemuseet. Da er vi der begge to. Jeg skal nok ikke stå så veldig langt fra deg heller. Har fått plass 81. Tror det blir bra da det ikke er så trangt der. Er du ikke 70 eller vedsiden av 70. Der det er utgang til P-plass?

  Må du ha en herlig helg
  Klem:)

  SvarSlett
 4. å så kjekt
  kan nok kontrollere meg for pølsestappingen,
  men ølbrygging hadde vært bra.

  ha en deilig helg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar