Høstlige syslerÅ stryke er noe som ikke frister mye i varmt sommervær.  Om høsten derimot koser jeg meg med strykehjernet, og ser med fryd på at haugene av deilig duftende sengetøy og håndklær vokser.  

Her er en blanding av gamle kjøkkenhåndklær fra Frankrike, og fint gammelt sengetøy jeg kjøpte på loppemarked i helgen som var.   Overlaken kan brukes til duker og gardiner, og fine gamle putevar kan godt brukes på sofaputene også. 

Et par fine gamle barnekjoler hadde jeg også vasket - disse blir nydelige dekorasjoner på veggen.  Et vakkert gammelt liv ble hvitt og fint etter en omgang i maskinen.  Plagget var faktisk så gulnet at jeg egentlig ikke hadde regnet med at det var mulig å få det pent igjen.  Her er resultatet - krittende hvitt og nystrøket. Nydelige blonder pynter de gamle laknene!

I actually enjoy ironing - it is a cosy and warm thing to do in chilly evenings.  I enjoy looking at the stacks of wonderful white linen.  The bedlinen was found at the fleamarket last week end and the underwear and children clothes are from French flea markets - as well as kitchen towels. 

Kommentarer

 1. Herlige herlige ting. Jeg har nylig fått flere kjøkkenhåndklær fra mamma som er brodert med gamle slektsnavn. Så herlig...

  SvarSlett
 2. Så mange vakre nystrøkne ting! Enig med deg at det er koselig å stryke på denne årstiden.

  SvarSlett
 3. Nydelige tekstiler! Gled deg, du som koser deg med strykejernet. Jeg fikk kvota etter et år som au pair i Skottland for 13 år siden. Dermed blir det skippertak med rødvin til når det er absolutt nødvendig.

  Ha en fin kveld!

  Marie

  SvarSlett
 4. Hei...Lenge siden jeg har vært innom. Koselig å se mye fint hos deg. Jeg har besøk av mor og far fra Island så dagene flyr.....nå skal jeg se mer på alt ditt fineri. (jeg har også støpt i kopper i helgen) Klem fra Hanna

  SvarSlett
 5. Gurimalla so mykje fint du har fanga!!

  Anita

  SvarSlett
 6. Åh, for nogen lækre ting du har stået og strøget. Jeg elsker også den syssel, man tænker så godt imens!

  Klem Helle

  SvarSlett
 7. Åååå så flotte tekstiler du viser! Du er bare så dyktig til å finne de flotte skattene-er dyktig imponert!
  Er så glad i tekstiler i hvitt og rødt, spes. når det nærmer seg jul:o)
  Ha en flott morgendag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. Ja dette var lekkert, skjørt og hvitt.
  Nattaklem<3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar