Helgens uskeielser


I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere at jeg har vært på loppemarked - igjen...  Noen som er overrasket?  Jeg kan ikke dy meg.   Det kommer jo mye hyggelig ut av det forresten.  Vi får sett utrolig mye av landsbygda siden vi kjører til steder vi ellers aldri ville tenkt på å reise til.  Vi finner koselige ting til huset vårt - og noe av det som vi finner tar vi med hjem og selger til - dere!


Denne helgen har vi vært på 5 forskjellige markeder.  Er det rart at posene bare blir sloppet ned på kjøkken gulvet søndag ettermiddag.  Det er morsomt - og slitsomt ....Jeg skal dykke litt ned i posene i et annet innlegg. 
Neste formiddag blir det gjerne litt vasking og skrubbing - vaskemaskinen og oppvaskmaskinen går gjerne noen ekstra runder etter et slikt loppemarked - race.   Slik så det ut i dusjen....Bordet skal få plass på terrassen.  Kurven har jeg maken til så den skal nok til Norge om en stund.  Foreløpig blir den på lager her til neste gang vi kjører bil fra Norge. 


Gamle skuffer er fine.  Er settekasser ut kanskje?  Disse var så gamle og fine og ekte at jeg kunne ikke dy meg.  Tar nok noen av disse med hjem  også - trenger egentlig ikke mer en en selv.  Jeg har tenkt med gamle nøkler og låser etc i min. 
Som sagt så er det masse kos på disse utfluktene våre også.  Søndag spiste vi f.eks andebryst til lunch, og avsluttet med en liten noisette. Det er slett ikke å forakte.   Når været er helt perfekt og vi kan sidde ute og se på havet i Collioure i tillegg smaker det ekstra godt. 


We have been to flea markets again - and I guess by saying this I am not revealing any big surprises. Sunday was a busy day with 5 different markets. No wonder we can't do anything else than to drop everything down on the kitchen floor once we get home. The next day the washing machine is full, the dish washer is full and - the shower is full. I will show you more of the content of the plastic bag later. Going to these markets bring us to many small places we would not have gone to if it wasn't for the market. We really get to see a lot of the country side as well. We do know how enjoy ourselves as well. Sunday lunch was enjoyed in the little seaside town of Collioure. Eating duck breast and enjoying a good French coffee afterwards - in wonderful sunny weather outside in a beautiful place like Colliure is very close to heaven!

Kommentarer

 1. Må si jeg koser meg med alle innleggene dine fra herlige frankrike!Skulle bare ønske jeg var der selv..med megatilhenger bak bilen..hehe..kos deg videre,jeg får gå på loftet og finne fram den gamle settekassen min(takk for at du minnet meg på den)Mulig de er litt "ut"som du sier,men hvem bryr seg om det??
  Ha en hærlig dag videre blant alle gamle skatter♥

  SvarSlett
 2. Så heldige dere oppdagere alle disse franske gamle skattene, det må være helt herlig å reise rundt. Flotte bilder som blir lagt ut også! Kos dere videre!! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Koser meg hver gang og skulle gjerne vært der. Ser du finner mye fint..
  Kos deg.
  klem Kristin

  SvarSlett
 4. Hei Ingerid
  Takk for hyggelig kommentar...ja denne boken er det bare jeg og fotografen som er sammne om.
  Jeg håper å se deg på bloggtreff hos Kristin. Har du fremdeles den hvite muggen jeg skulle kjøpe ,så ta den med, jeg vil fremdeles ha den.
  Kos deg i sola.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 5. Skikkelig kosetur dere har vært på. Det er så morsomt å se på alt det fine dere finner på disse turene.
  Likte godt bordet dere skal beholde sjøl.
  Jeg tør nesten ikke å gå på loppemarked, det er alt for mange fristelser der. Men så er det jo så morsomt også. Må bare holde igjen så det ikke blir poser fulle med hjem.

  SvarSlett
 6. Bonjour.....for noen herlige bilder du viser. Nå har jeg endelig fått tid til et lengere besøk her hos deg. Får ikke mindre lyst til å besøke område du bor på kan du si;o)
  Ps! Glemte helt å gi tilb.ang.boksen...får nok spare de pengene jeg har til ferien i sommer. Men finner jeg ikke noe der nede..skal jeg nok ta en nærmere titt på din nettbutikk. Kos deg videre. Klem fra Maliva

  SvarSlett

Legg inn en kommentar