Hjemme igjen - og våronn inne og ute!


Borte bra men hjemme best er det noe som heter.   Det beste ved å være på reise er at det så inderlig godt å komme hjem også!  Jeg er jo egentlig hjemme i Frankrike også, da er det deilig å kjenne det når en reiser dit.  Enda bedre er det å kjenne den samme gode følelsen når man kommer tilbake.

I dag har det vært vindstille her, så jeg har fått rakt i hagen.  Da blir det straks mye hyggeligere, men enda ser det jo bart ut da..... Hadde tenkt å sette blomsterpotter på disse i år, de er fine å se på men slett ikke gode å sitte på!


Jeg har også ryddet litt i bokhyllene mine som begynner å bli alt for fulle.  Noen bøker har jeg begynt å legge ut for salg på web shop bloggen min.  Flere kommer, men batteriet på kameraet mitt var flatt, så jeg har måttet finne bilder av bøkene på internet.  En god del fant jeg ikke bilder av så jeg får fotografere selv nå batteriet er ladet. 

Kommentarer

 1. Welcome back home!!! I missed faboulous French posts...you made me dreams with all those gorgeous photos!!! Love your chairs! May be not so comfortable, but...surely good for eyes!
  Vale

  SvarSlett
 2. Boken "Stilrent" har jeg også, det er så utrolig mange lekre og delikate bilder i den!! Og så herlige bilder i innlegget under.

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem. Sees i morgen.
  klem Kristin

  SvarSlett
 4. Borte bra men hjemme best...velkommen hjem.
  Jeg håper å møte deg hos Kristin i morgen.
  God uke til deg.
  Klem....Ellen

  SvarSlett
 5. Hei igjen.
  Tusen takk for det. Allttid hyggelig at du vil ta den lange veien.
  Kos de gi helgen. Sees.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 6. Hei og takk for i går.Det var hyggelig å treffe deg.Timene gikk så alt for fort. Stolene du viser er ihvertfall lekre å se på,men forstår at de kanskje ikke er de beste å sitte på.God helg.

  SvarSlett
 7. Velkommet hjem!
  Spennende bøker, må vist sjekke web shop bloggen din.
  Håper du har hatt ei fin helg.
  Klem : )

  SvarSlett

Legg inn en kommentar