Et hull i jorden - snart koseplass !Den mannlige delen av familien vår har også leketøy - opptil flere!

Vet ikke om det er Gråtass (fra 1952) eller gravemaskinen som er favoritten så han fordeler sin tid mellom de to !


Han satt i gang uten mål og mening og gravde fram steiner og jord.  Etterhvert tok det form og nå har han helt klart en plan!
Her er det blitt gravd ut en fin plass som med tiden skal bli en koseplass i hagen med grill og rustikke bord og benker. 

Steiner sorteres etter størrelse og form så det blir nok flere murer.  Det blir i alle fall spennende å se hvordan det blir etterhvert. 

Kommentarer

 1. Wow, mannen din kan gjerne ta med gråtass hjem til meg og grave litt i hagen! Kan se det for meg og dette kommer til å bli kjempe fint! Heldig du;)

  SvarSlett
 2. Oj-kan allerede se konturene av noe flott her,altså!!Bra at mannen din har en hobby som gagner deg litt også...hehe...blir spennende å se ferdig resultat,-)

  SvarSlett
 3. Hei og god morgen.
  Så spennende, ha en strålende helg.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 4. For en flott traktor;) Så fint at mannen din har skikkelig arbeidslyst da- dette blir en fin plass;) Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 5. Åå, blir helt sikkert lekkert. Gleder meg til å se det ferdig, særlig når du får stæsjet og pyntet litt. Ha en flott lørdag:)

  SvarSlett
 6. Stilig traktor !Ingenting er bedre enn en gubbe som graver i jorda på denne tida her av året. Blir helt sikkert kjempebra.

  Husfrua ? Hun har stort sett holdt seg langt herfra i det siste. Jeg forebygger ved å ha det ryddig og å holde meg unna underbuksene hennes !:-)

  SvarSlett
 7. så flott da...kjekt leketøy din mann har O=)

  O=))

  SvarSlett
 8. Hm, det er noe med ting som durer og knatrer og smeller, og menn... Vi har det slik hos oss også. Svigerfars samling av gamle såkalte veteran-traktorer skulle ut så fort vi overtok gården - - - men nå har ung-bonden skiftet mening. Poteter skulle settes med en gråtass som ikke ville starte, og som måtte taues igang både lenge og vel 2. pinsedag. Osv... Men vi har vel vårt vi damene også!
  Uteplassen kan bli kjempefin! Det blir spennende å titte innom her igjen og se.
  Hilsen fra Cathrine

  SvarSlett
 9. Heldige deg...Send mannen eller gråtassen hit du!! Dette blir spennende å følge med på. Dette er vel noe alle vi damer drømmer om...noen som bare kan det!! Ha en fin uke.

  SvarSlett
 10. Det kommer att bli en jättefin uteplats! Duktig din man är! Tur att han har sina Rolls Royce!

  Kram Mimmi

  SvarSlett
 11. Oi, så flott dette blir ! Natursteinsmurer er så utrolig flott, og så varer de jo evig :-) Blir spennende å se den nye uteplassn når den blir ferdig.

  Ønsker deg en fiiin dag
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 12. Ja her blir det nok en koselig plass til dere begge to;o)
  Takk for hyggelig hilsen ang.ferien vår. Så koselig at dere holder kontakten og har hatt besøk fra deres franske venner. Det er nok ikke bare bare nei....så det å flytte nedover frister ikke akkurat, men gjerne noen uker...slik som dere gjør. Da får man jo også blitt litt bedre kjent både på godt og vondt. Men Ja borte bra men hjemme best...hi-hi. Har veldig lyst til å besøke området dere holder til etterhvert også....men det får vi ha tilgode. Ønsker deg en flott sommer....så tastes vi. Klem fra M-L

  SvarSlett
 13. Det var gutten sin det! :o))) Dette blir da kjempeflott! Jeg er veldig svak for slike steinmurer. Vi har en som går rundt store deler av tomta, men den er av rundsteiner og satt opp for hånd :o))
  Ser jeg må følge med her:o) Lykke til videre med hageprosjektet!
  Ønsker deg en flott kveld.

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 14. Tack för titten hos mej,så nu ska jag titta på din fina blogg.
  Ha det gott!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar