Hagemøbler

Det blir nok ingen nye og dyre investeringer i hagen for meg i år heller!  Når jeg tenker etter vil jeg ikke ha noe nytt heller.  Husfrua Hulda hadde et innlegg om sine nye puter - som egentlig var de gamle, men med nytt trekk.  Det skal jeg også prøve - eller kanskje en enda enklere versjon med løse sengetepper?  Hennes ble i alle fall veldig fine!

Dette bordet er i alle fall nytt for meg.  Det er laget av plank og ser hjemmesnekret ut. Det ble mitt på loppemarked for kr 100.-
Her har jeg bare rukket et strøk med oljebeis, men allerede nå ser det da helt brukbart ut.  Det var opprinnelig brunt, slitt og trist. 
Når jeg tenker etter har jeg ikke kjøpt nye hagemøbler på 20 år, men suplert med odde stoler, symaskinbord og diverse lopper. 

Kommentarer

 1. Så nydelig det bordet var- og så til hundre kroner!! Jeg har kjøpt en pinnehaug til det mangedobbelte..det frister ikke å starte med monteringen;)Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 2. Bordet ditt ble kjempefint det..og ekstra moro når man kan bruke om igjen O=)

  SvarSlett
 3. Gjenbruk er bare så flott!
  Sjøl leiter jeg etter en sånn "skikkelig flott hvitmalt benk" - og da mener jeg ikke fra de nye hagekatalogene eller store kjedene, - nei, en sånn gammal en, en sånn skikkelig en...litt vakker, litt stor...og god å sitte i og se utover rosene. Og inntil jeg finner den jeg virkelig skal ha (som selvsagt ikke kosternoe...hehe..) så skal jeg vente. På den rette. Benken.

  god vår!

  SvarSlett
 4. Kjempefint bord! Og med ein haug med odde stolar blir det jo heilt perfekt!
  :o)

  SvarSlett
 5. Gøy å gjøre det selv!!!!
  Lykke til. Det blir sikkert kjempe fint.

  Hilsen Liv ;O)

  SvarSlett
 6. Bordet blir jo supert!

  Takk for koselig kommentar hos meg! Og takk for stemmen. :)

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 7. Gjenbruk er tingen og jeg må nok male mine gamle jeg også!! Synest det er spesielt gøy å få det så fint for en billig penge.....som du :o)

  og ja...jeg er glad russefeiringen nærmer seg slutten og at alt har gått fint !!

  Ha en fin feiring i dag :o)

  SvarSlett
 8. Så stilig bordet ble!

  Jeg leter stadig på loppis og bruktbutikker etter møbler som kan brukes ute, men har ikke funnet noe til nå...men jeg gir ikke opp enda ;) Enn så lenge bærer vi ut bord og stoler fra stua på fine dager :)

  SvarSlett
 9. Synes det bordet var veldig fint! Kjekt med møbler som har sjel, også når det gjelder hagemøbler;-)

  Så flotte de bildene av skip og sjø var under her, nydelige rammer på også.

  Glad jeg kom over bloggen din, mange flotte bilder og "reisebrev " fra frankrike, inspirerende! Legger meg til som følger jeg!

  Ha en god kveld videre!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar