Ny bok - men hvor????

På en av mine favorittblogger Sandy's Place fant jeg innlegg om denne boken.  Den skulle jeg gjerne hatt, men kan ikke finne den noen steder. 


Har noen en ide om hvor jeg kan finne den?
Sandy's Place is one of my absolute favorite sites.  She wrote about this book.  I really would like to buy it - but unfortuntaly I cannot find it anywhere.  If anybody knows please let me know. 

Kommentarer

 1. Leita littegranne og fant ingen ting jeg heller :/. Vil tro at det for øyeblikket kun er utgitt i Australia. Og da vet ikke jeg om hvor man kan bestille den fra. Må nok kanskje vente til den blir gitt ut i USA eller UK.
  Lykke til!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Prøvde å lete jeg også, men det ser ut til at den ikke lengre selges. De hadde den på bibloteket i Australia..kanksje du får ta deg en tur dit..hehe. Hvis jeg var deg så hadde jeg funnet frem til noen litt store australske interiørblogger og forhørt meg der...sikkert noen som selger brukt ville jeg tro. Lykke til. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. meg igjen..jeg lette litt til, du kan sjekke linken under for det kan se ut som de har boken, de hadde litt stive shippingpriser
  http://www.dymocks.com.au/ProductDetails/ProductDetail.aspx?R=9781921221248

  Men hun er også på facebook kan det virke som, da kan du jo spørre henne direkte
  http://www.facebook.com/people/Bronnie-Masefau/1275485082

  Klem

  SvarSlett
 4. Hi,

  You might try this website where you can order it on line.

  http://www.gospelhouse.com.au/bronniesbook.html

  It looks quite wonderful!! You will have to review it when you get it!!

  Pattie ;)
  Mazatlan Mx.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar