Mitt favoritt møbel

Mange ganger har jeg tenkt på hva jeg skulle valgt i mitt hus, dersom jeg bare kunne velge en eneste ting. Valget er lett - det måtte blitt denne gamle kommoden.  Jeg kjøpte den for 25 år siden i en antikk butikk på en låve i Asker.  Den var alt for dyr for meg - som den gangen hadde veldig dårlig råd.  Jeg sparte og sparte for å skrape sammen til prisen den kostet.  Med jevne mellomrom var jeg innom låven for å sjekke at den ikke var solgt.  Så endelig ble det nok i sparegrisen, og den ble endelig min.  Den har stått på samme sted i stua siden den gang og inneholder bestikk og sølvtøy. 

I have some times wondered what I would have chosen from my home if I were to pick out only one item. I would have to be this drawer. I bought it 25 years ago in an antique shop at an old barn. I did not have enough money for it so I was saving up for the amount I had to pay for it. That took some time, so every now and then I had to look into the barn to see if they had sold it to somebody else. Finally I had the amount and it was mine. I have had it at the same spot in my living room for all these years – and it holds silver and cutlery.

Kommentarer

 1. En vakker o9g sjelden kommode.. skjønner godt du er glad i den..

  klemmer O=)

  SvarSlett
 2. Med slike bakgrunnshistoriar blir ofte ein ting veldig spesiell for oss... Eg har faktisk aldri tenkt tanken om kva eg ville tatt med meg om eg kunne valgt ut berre EIN ting.. hmm...
  Kommoden var i alle fall veldig fin,og det var stolen i innlegget under her også!
  Ha ein fin søndagskveld vidare:0)

  SvarSlett
 3. Wow, litt av en kommode! Skjønner at du tar vare på denne.
  Vanskelig å velge slikt, det hadde jeg hatt problemer med;)
  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Nydeleg og vakker kommode.
  Forstår godt at den har ein spesiell plass i hjertet ditt.

  Ha ein fin søndagskveld. :)

  SvarSlett
 5. Den kommoden må du aldri kvitte deg med, den var utrolig flott. Har sendt en mail med adresse vedr. kjøp av ballerinabilde. Håper den er kommet fram. Aktuelt beløp er overført.

  SvarSlett
 6. Spesiell kommmode som jeg kan forstå at du har et spesielt forhold til ☺ Kikket lengre nedover sida di, og der fikk jeg se det koseligste gjestehus ♥ ♥
  Artig med reportasje da ☺

  Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 7. Hei, takk for hyggelig kommentar på bloggen min !
  Ja, jeg er så heldig å bo ganske nær familien, og vi passer på å holde kontakten med "alle" generasjonene
  Du har også en nydelig blogg, kikka litt på den nå, og kommer sikkert til å følge den framover !
  Likte Gjestehuset ditt !!
  Vi har en minihytte som vi bruker titt og ofte, den er egentlig anneks til hytta, men det er favorittstedet mitt for tiden ;)
  Ha det godt

  SvarSlett

Legg inn en kommentar