Etnedalsdagene!


Vi har hatt en lang og herlig helg i Valdres og kost oss på Etnedalsdagene!  Mange flinke mennesker hadde bod og solgte håndarbeid og hjemmelagede artikler og deilige matvarer.  Geitost, flatbrød, Hardanger-lefser, smør, honning og rømme.  Kaloriene sto i kø!  Rømmegrøt og rød saft er en selvsagt lunch-menyen på markedsdagen


Jeg falt for denne puten i herlige farger og flott quiltet!  Annikens Interiør Design har laget puten. 


Bunads-parade med mange flotte drakter!


Gamle venner og bekjente får en sjans til å treffes igjen.  Mange kommer langveis fra nettopp for å gjenoppfriske gamle vennskap!

 

Alle bidrar med sitt - her er det rastafletter som teller!  Nesten alle småjentene hadde 100 fletter hver på slutten av dagen. 


Søndagen var roligere - og jeg har malt i dag.  Stolene vi kjøpte på Jula i fjor har endelig blitt malt.  Nå kan de stå ute i all slags vær.  

 

Jeg manglet et bord og var på låven en tur.  Denne hjemmesnekrede gamle krakken får duge.  Passe stor og passe høy - akkurat passe med andre ord. 

Og så kom regnet.....
Mer blir ikke gjort i dag :-)


Kommentarer

 1. Hat bodd i Etnedal, så jeg hadde egentlig tenkt meg en tur oppover i dag. Men droppet det. Var borte i hele går så det var godt å ta det litt med ro i dag.
  Nydelige stoler du har, og den krakken vil jo bli flott som bord da.
  Håper du får flere flotte sommerdager i Valdres :)

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Mange skjøenne bilder fra hagen din.
  Det gamle skapet fra loppemarkedet, er det det du tenker på? Det står i garasjen enda. Det er en veldig gammel-kjeller-lukt inni det. Jeg må nok gjøre noe der. Har du noe tips? Eller er det bare å vaske og male? og håpe det forsvinner?
  Ellers så har jeg både nye og gammle skap. Mest gamle nå da. Men det kommer mer utover høsten. Litt vakumtid nå, før nyhetene for høsten kommer. og ikke beste tid å åpne butikk i. Men det blir som det blir;)
  Gleder meg til du kommer. På mandag skal jeg kjøpe kaffemaskin, så da kan jeg friste med det også;) gratis så klart:))
  Må du ha en fin kveld
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Dette hørtes veldig koselig ut :-)
  Synes du rakk mye i helgen jeg !

  Ønsker deg en fiiin ny uke !
  Klemmer, Nostalgia

  SvarSlett
 4. Så koselig med slike dager... det skjer så mye spennende ...

  herlige bilder av bordet og stolene..

  klemmer =)

  SvarSlett
 5. Ser veldig koselig ut dette er- nydelig pute- skjønner at du falt for den;) Så flink du er som står i og maler- jeg har et gammelt skap som skal pusses og males-så heldig du er som bare kan gå på låven og finne godsaker;) Ønsker deg en fortsatt fin sommerdag!

  SvarSlett
 6. Takk for hilsen. Ja nå venter jeg med kaffen klar i butikken;)
  ha en fin søndag.
  klem:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar