Grip stilen.....


Her fortsetter vi i beste Home & Cottage ånd - til loppispris...  

Et ubehandlet Ikea furubord har fått gråskjær i "pelsen".  Det samme skjedde med kurven fra loppemarkedet i helgen.  

Gråskjæret kommer fra resten av terrassebeisen!  Den er flott å beise ubehandlede furumøbler med også. 

Bordet skal bli sidebord ved siden av en "ekte" Home & Cottage sofa.  Kurven kan kanskje bli en stor papirkurv?   Eller kanskje forer jeg den med en søppelsekk og planter en Tuja på balkongen?

Å fore kurver er egentlige veldig enkelt.  Man bare bruker en kraftig plastpose eller søppelsekk, bretter ned langs kanten - og syr fast plasten med en kraftig tråd og stoppenål.  Vips så har man en fin potte å plante i.    Kurvene som er rundt gamle vinbalonger er helt supre som potteskjulere for store planter.  Dette er en slik kurv. 
Kommentarer

  1. Hei. Deg fant jeg via Draumesidane og det var kjekt! Så koselig butikk du har. Jeg la deg til som følger så jeg lett kan finne deg igjen! Titt gjerne innom meg også. Er en av finalistene i "Norges Vakreste Hjem" :-) En stor ære å få være i selskap med så mange flotte hjem! Klem fra Hjørdis på Nord-Hidle

    SvarSlett
  2. Hi Hi! jeg og, en av finalistene i "norges vakreste hjem". Takk for koselig hilsen inne hos meg! Er veldig glad i tiden og mørket før jul! Men kjenner at det er litt for kort tid siden snøen var her. Jeg har vært kunde hos deg tidligere men har aldri vært innom bloggen din:) Du er også en askeladd som finner og tar vare på alle skattene:) bordet som du hadde malt blått var nydelig! Og prosjektene dine er lure og fine! Nå må jeg inn og snike i butikken din.. Har lyst på en blåaktig koffert.. du har ikke det tilfeldigvis? :) ha en god kveld!

    SvarSlett
  3. Kjempefin farge, hva slags terrassebeis er det du bruker? Kunne tenkt meg slik på flere tung je har

    SvarSlett

Legg inn en kommentar