Hva møblerer man med i et gammelt hus?

Ja - hva møblerer men egentlig med i et gammelt og sjevt hus som vårt? 

Vi kunne gått i en dyr butikk og kjøpt interiøret fiks ferdig fra kjeller til loft, men vi har valgt å ta det som det kommer og bruke ting vi finner på markeder.  Utallige markeder har det vært - og hummer og kanari har da også funnet veien inn i vårt hus. Her er en krok i TV stuen vår.  En tønne, en lampe fra et marked, en gammel diplom for lang og tro tjeneste, en gammel skolebenk....

Det er sikkert mange ting som kunne vært bedre, men slik har interiøret bare blitt til etter hvert.  Den gamle skolebenken er et utmerked sidebord, det samme er tønnen. 

Gulvet er gammelt og orginalt med brede mørke planker. 

Kommentarer

 1. Ja, du har jo egentlig svart selv: Man møblerer med det man finner som man selv liker. Det kan være fint å være på utkikk etter ting som er fra den epoken huset ble bygget dersom man vil lage et "autentisk" miljø.
  Gardinene på bildet var forøvrig nydelige!

  SvarSlett
 2. Man møblerer med det man føler er riktig utifra sin egen magefølelse. Jeg vet du blir glad når du ser på benken og på det andre gamle og slitte du omgir deg med - da har du lykkes!
  Klem Marit
  PS For et nydelig gulv!!!

  SvarSlett
 3. Syntes du har klart det utmerket. Bor også i et gammelt hus og her er en blanding av gammelt og nytt som passer sammen.
  ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Dette er et hus med sjel forstår jeg:)
  Nydelig benk, så lekkert mot det gamle gulvet...nydelige gardiner også:... Herlig musikk på bloggen din:)
  Ønsker deg en herlig helg, klem Hanne

  SvarSlett
 5. Synes det er slik et hjem blir et hjem jeg, at man kjøper ting etterhvert og møbelerer med ting som har historie og sjarm;-)

  Koselig skolebenk, kjempeflott!

  Nyt helgen!

  SvarSlett
 6. Det blir vel ikke bedre enn dette? Flott å samle sammen et hjem litt her og litt der. En slik tønne hadde vi da jeg vokste opp. Nettopp til å ha en lampe på.

  Takk for en fin titt inn i det flotte huset ditt!

  Marie

  SvarSlett

Legg inn en kommentar