Siste stopp - Danmark


Med GPS finner man frem til steder man ellers hadde kjørt forbi.  Da det ble ettermiddag klikket vi oss fram til et hotel innenfor en rimelig avstand - og kjørte dit. 
Vi kom til Saxkjøbing på Lolland, og det herlige Hotel Saxkjøbing . Det kunne vel ikke blitt bedre eller?Rommene er gamle og gulvene knirker, men sjarmen sitter godt i veggene. 
Sengelektyren hadde de også tenkt på - to flotte kokebøker lå på rommet. 
Frokosten var herlig med økologiske og lokale produkter. 
Jeg kommer gjerne tilbake hit. 

Kommentarer

 1. Vilket jättemysigt hotell ni bodde på, såna ställen gillar jag. Brukar ofta åka till Danmark, kommer och bli en tur nästa sommar. Är så många ställen jag vill besöka.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Jeg fikk med meg at du kommer ingrid. Kan du bare se over menyen i innlegget og se hva som frister. Siden det allerede er julebordsesong må vi dessverre forhåndsbestille. Håper det går bra!

  KLEM

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Nå er det blitt alt for lenge siden sist jeg var innom deg - må bruke litt tid nå, og bla meg tilbake i innleggene dine !

  Danmark er et herlig land å feriere i, og du viser noen flotte bilder :o)

  Ha en fin torsdagskveld, og i morgen er det jo atter fredag og helg igjen også - kooos deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Så fint och mysigt.:-) Stina

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere har hatt en flott tur...kjempe koselige steder dere har besøkt....Klokken har jeg kjøpt på en nettbutikk som får de levert fra USA...søk på Howard på finn.no så kommer det opp side opp og side ned med klokker fra denne nettbutikken...God helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar