Bed & Breakfast i Estagel

Jeg elsker vårt område i Frankrike.  Det er ikke for mange turister, masse spennende ting å utforske, mil etter mil med vinranker, fjell, sjø og alt man måtte ønske seg

Vår lille rare by heter Estagel - ingen turistmagnet akkurat, men en hyggelig liten sted med hyggelige mennesker.  De fleste jobber i en eller annen form med jordbruket - dvs vindyrking.  Det er ingen velstående by, men den er levende - med mennesker som bor, jobber og går på skole.  Vi har to bakere, en liten politistasjon, tre mindre overnattingssteder, et par enkle restauranter, matbutikker og et utall av vinutsalg!

I dag har jeg lyst til å vise dere et av de to overnattingsstedene i byen vår - Demeure de St. Vincent. 


I vår lille landsby har et par pusset opp et stort gammelt hus og for et par tre år siden åpnet de et Bed & Breakfast hotel.  Utenfra er huset som alle andre - grått og litt trist kanskje.  Innenfor murene er det blitt en liten oase.  Demeure St.Vincent har egen hjemmeside 
Har du lyst til å ta deg en tur inn i huset - så klikk her!

På web siden Toprural finner du dette, og masse andre flotte overnattingssteder rundt om i Frankrike.  
Noen av bildene er hentet fra deres side - andre fra hjemmesiden deres.  Planlegger man litt i forkant av reisen kan man finne slike små spennende steder for hele turen. 

Klikk på linkene og reis en tur til Frankrike dere også!


Kommentarer

 1. God morgen! Så fint,så ut som et koselig sted.
  Blir nok en tur til Frankrike en tur,helt når vet jeg ikke. Men en tur dit må man få til.
  Ha en god dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. For ett flott sted!! Og det er absolutt ingen bakdel at det ikke er et turiststed. Da får man oppleve ektheten i det virkelige franske bygdelivet. Sist vi var på tur i Frankrike oppsøkte vi bevisst slike plasser og de hadde absolutt mer å tilby. Det var mer "levende". Synes dere er enormt heldige som har denne plassen. Våren har vel kommet dit også nå ?

  Aina

  SvarSlett
 3. Så koselig, og midt i blinken for oss. Vi har planer om å kjøre i Frankrike til sommeren. Skal inn og titte på linkene. Takk for tips.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 4. Supert innlegg. Takk for linkene. Ønsker nemlig å tilbringe sommerferien i frankrike i år.

  SvarSlett
 5. Hei...kan tenke meg du koser deg der nede i Sûd;o)
  Takk for linkene du legger ut, vi skal som sagt nedover i hele 4 uker i sommerferien, og da har vi enda bedre tid til å reise litt rundt. Falt pladask for de turkise kassene/skuffene dine jeg da vettu..blir de lagt ut for salg mon tro?
  Vår gjest fra Frankrike har reist tilb.i dag dessv. Men du kan tro vi har kost oss...og ikke minst lagd gode retter med all chevrè-osten han hadde med til oss.
  A bientôt
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 6. Så koselig landsbyen din ser ut, og for en beliggenhet. For noen år siden var jeg i det området. Det er utrolig vakkert, og som du skriver har dere alt i nærheten. Vet at jeg må tilbake til det området...
  Nyt dagene!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar