Norge på kartet
Jeg fant et gammelt kart over Skandinavia.  Det var jo rikig så artig å se hva som er viktig her i landet.   Det var neimen ikke mye, men i sør har vi jo Hardanger Fjeld å skryte av og i nord har vi jamen også Coccarassa....

Sverige stakkars har nesten ingen steder å sette på kartet i det hele tatt - bortsett fra noen fjelltopper ved grensen og noen dalfører hist og her. 
Da var det vel dette man lærte om oss på skolen i Frankrike da. 
Like morsomt er det å lese i gamle noske skolebøker om hva vi ble opplært til å tro, og vite om våre naboer i Europa.  Det får kanskje bli et annet innlegg. 
Kommentarer

 1. Herlig med gamle kart...de kan du lage mye morsomt av, hvis du tør å klippe i dem. Ellers er de jo fine til å henge på veggen slik de er.
  klem...Ellen

  SvarSlett
 2. Så fint...tidene forandrer seg ja. Ha en fortsatt fin onsdag..klem fra Mona

  SvarSlett
 3. Artig med gamle kart og hva som stod på dem. Det ser ut til at du nyter det sør-franske livet. Mange helige bilder av vår...
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Det er alltid moro med kart enten de er gamle eller nye, synes jeg. Men aller mest moro er det med disse rare gamle. Flott funn, da!

  Marie

  SvarSlett
 5. Så morsomt kart du har funnet!
  Ser ut som du nyter fine dager i Frankrike.
  Kos deg!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 6. Hah, titta på Finland! Det är ju helt tomt hos oss, just inga städer finns på kartan! Jag undrar var alla vi över 5 miljoner finländare bor, i Helsingfors? :-)

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett

Legg inn en kommentar