Hatter til glede og pynt

Noen kler hatter - andre ikke.  Jeg hører til den siste kategorien.  Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne brukt hatter, men det er jeg rett og slett ikke komfortabel med. 

Ja, ja, hvis man ikke kan ha dem på hodet - så kan men vel ha dem på veggen istedet da? Begynn med en ny stråhatt i sommer - en til neste år, og før du vet ordet av det har årene gått og du har en stor samling....  Årene går fort dere :-)

Kommentarer

 1. Hatter er tøft for dem som kler dem, men det gjelder dessverre ikke oss alle. Stilig å heller bruke dem i interiøret, for oss som ikke er hattedamer...

  SvarSlett
 2. Herlig med hatter! Spesielt til pynt ;-) Jeg har "begynt å spare" - og har til nå en enslig stråhatt som henger i gangen i sommerhuset ;-) Lurt å kjøpe en ny hatt hver sommer - sånn som du foreslår ;-) Flotte hattebilder du viser!

  Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Jaaaa det vil jeg jaggu gjøre - starte min egen hattesamling - og hvem vet, kanskje en av dem finner veien til mitt hode... Rålekker samling du har :-)

  SvarSlett
 4. Hatter er kjempefint! Og så mange fine bilder du har funnet. Jeg kler heller ikke hatter særlig godt, men bruker likevel en solhatt på stranda i Frankrike om sommeren. Den er ganske fin :-))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar