Jakten i dag


Det er midt i villsvinjakten her i Frankrike, men det er ikke villsvin jeg jakter på. Her er det gamle skatter det gjelder. 

I dag har jeg vært på besøk hos en dame jeg traff på et marked i fjor.  Hun pusser opp gamle møbler sammen med mannen sin og bor på en fantastisk gammel går.  I stallen har hun "show-room" og jeg fikk gå rundt helt for oss selv og ta ut det vi ville kjøpe. 


Plassen er jo litt begrenset siden vi kjører min gamle Ford Focus så møbler ble det ikke.  Det ble derimot flere andre ting...
Men slik så det ut på kjøkkenet hos meg da jeg kom hjem derfra!

Kommentarer

 1. Tenk å ha vært på skattejakt på en slik plass!

  Dette "rotet" på kjøkkenet skulle jeg gjerne hatt!
  Lykke til videre med jaktingen!
  klem:)

  SvarSlett
 2. Så masse flott !Eia var vi der :-) Heldige du som fikk gå rundt og kose deg :-)

  Ønsker deg en fiiin helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Et sånt solspeil har jeg ønsket meg leeenge! Du er jammen heldig! Gleder meg til å se det på veggen. De to lysestakene er jo og et fantastisk kupp! Gratulerer! :)

  SvarSlett
 4. Så mycket fint du har hittat! Det måste vara trevligt att gå på jakt där nere...

  Ha en fin helg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 5. Så heldig du er som har fått tak i så mye fint. Skulle gjerne vært der.

  Ha ei flott helg

  Klem Bente

  SvarSlett
 6. Heisann!! Så du var følger hos meg og fikk en stor opptur av å kikke innom bloggen din. Og da jeg så disse flotte flotte flotte kirkestakene du hadde kjøpt ble jeg grønn av misunnelse! Noen sjanse for at du skal selge en sånn? Hi hi... Må jo si også at du er fabelaktig heldig som bor i Frankrike og kan besøke alle disse fantastiske markedene, min store drøm er at jeg en dag skal dra til Frankrike for noen uker og få med meg noen skikkelige raid på disse markedene som jeg hører så mye bra om! Klem Linn

  SvarSlett

Legg inn en kommentar