Nesten gratis putevar!

På et loppemarked for en stund siden kjøpte jeg en del tekstiler på posesalg.  Blant stoffene var en blå-rutet lakenpose i behagelig bomull.  I dag lå stoffet rett foran meg (igjen...) på vaskerommet, og jeg fikk ideen å sy putevar av det.  Jeg rev av sømmene, klippet til, og sydde tre store gode putevar med konvolutt-lukking.  


På mange putevar som følger med sengesett er konvolutten alt for liten, så puten tyter ut i løpet av natten.  Siden jeg hadde godt med stoff sydde jeg dem med god overlapping.  Dessuten liker jeg at putevarene har en kant rundt - så det ble det også. 


Tre putevar fikk jeg ut av lakenposen - og det nesten gratis også.  En liten kveldsstund ved symaskinen tok det,  så var det gjort.  Jeg som hadde sett det ligge der så mange ganger uten å gjøre noe med det.  


Disse kan jeg fint blande med alt det andre blå og hvite sengetøyet jeg har fra før.  


Nå er det sengetid - så god natt og sov godt!

Kommentarer

 1. Så fine de var og så smart å gjøre.
  Jeg liker også godt når det er en kant rundt. Og så er jeg veldig glad i blått og hvitt.
  Ønsker deg en fin uke.
  *tine*

  SvarSlett
 2. Så fine de ble! Og så smart da gitt! Elsker å ha masse puter i sengen, så da er jo dette en strålende måte å ikke ruinere seg på putetrekk på! Flott blogg har du også! Håper du får ei fin uke :)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble :))
  Ting går oftest fortere enn man tror, det er vanskeligst å komme i gang mange ganger. Har akkurat begynt på et gammelt håndarbeide jeg har hatt liggende i flere år nå. Kanskje det blir ferdig denne gangen, lurt å vise det fram på bloggen kanskje? Da må jeg jo vise til et ferdig resultat snart ;))

  SvarSlett
 4. God fortsättning på nya året. Och det blev jättefina kuddar, jag har alltid tyckt om rutiga tyger.
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Det var en smart idè. De ble kjempe fine :)
  Ha en fin kveld
  Klem, Trude :)

  SvarSlett
 6. Your blog is beautiful!
  I am a new follower from Italy
  Desi of Creattivando
  Http://desidero-creare.blogspot.com

  SvarSlett

Legg inn en kommentar