Tid for hjem

Dagens episode av Tid for Hjem var virkelig min stil!  Jeg har kost meg skikkelig i kveld og fått masse inspirasjon! Fikk du det ikke med deg ?- se det her!

Kommentarer

 1. Enig! Denne gangen var det artig å se på. Gode idéer, lekre og artige løsninger. Brukbart ble det også. Og dét synes jeg ikke alltid resultatet blir i denne programserien. De fikk jo faktisk er resultat de kan bruke, og som var koselig og fint. Ikke bare en mystisk skumplasthval som sofa, en finérkrøll på veggen til å sitte i eller kjøkkenskap montert skyhøyt på veggen *S* - Liv

  SvarSlett
 2. Har kost meg ikveld,jeg også !!!! Likte spesiellt kjøkkenet og spisestuen...........men den sofaen,kunne jeg klart meg uten.....den hadde ikke blitt gammel,hos meg :) Ble først litt skeptisk,da jeg så at hele pipen skulle flislegges,med disse kraftige flisene,men det ble da ikke så verst !!! Veldig greit at de skifter designere,så vi får litt forskjellige stiler.........noen går jo helt bananas,etter mitt syn ! Mulig jeg er litt kjedelig........ :) Kos deg :)

  SvarSlett
 3. Härlig inspiration :) nu far jag iväg till FORMEX, där blir det massor utav inspiration :) ha de, kram

  SvarSlett
 4. Det var det beste programmet jeg har sett fra Tid for Hjem :-)

  Jeg liker også gjenbruk og han var helt fantastisk!

  klem tone

  SvarSlett

Legg inn en kommentar