Totalt kaos like før jul....

Av alle stupide påfunn jeg har hatt like før jul i alle år så overgår jeg meg selv dette året. Enten feilberegner jeg tiden, ser feil på kalenderen eller muligens overser jeg det faktum at døgnet kun har 24 timer og jeg er i full jobb.

Jeg kom plutselig på at jeg hadde fjernet spisestuemøblene og at jeg skulle ha hele familen til julemiddag..... Jeg har jo hatt planer om å få malt en gammel spisestue jeg kjøpte for lenge siden - og ryddet plass til den. Prosjektet med 6 stoler og spisestuebord som skulle pusses, males og trekkes om har blitt skjøvet framover i tid. Det var jo så lenge til jul allikevel ..... Jamen kom ikke julen fortere enn jeg hadde beregnet i år også. Same procedure as last year!

Det ble maraton-maling - har stått opp 2 timer før jeg ellers står opp for å gå på jobb for male noen strøk, malt litt mens potetene kokte, stått opp om natten for å se om malingen var tørr nok for et strøk til - bare for å nevne noe. Under over alle under - nå gjenstår bare et strøk til på bordplaten. I dag har jeg trukket setene og min samboer har malt det nest siste strøket på bordet.

Ikke vær redd - det går bra hvert år. Juletreet er i hus og gulvene er vasket. Nå må jeg bare få vekk malingspannet og rydde vekk aviser etc. Så kan jeg fram med nissene og pynte treet. Vips - når surkålen sprer lukt i huset og de gamle nissene titter på oss fra hver en krok så er det jul.

Om et par dager så skal jeg vise dere! Men slik ser det ut nå.....

Kommentarer

 1. Uff hørtes hektisk ut,men så blir det jo fint også.Har faktisk et gammelt salongbord jeg har kjøpt nå,som jeg klør i henda etter å male.Blir vel 1.nyttårs dag kan jeg tenke meg..Ut med juletreet og frem med malingskosten..hi-hi.Merry x-mas:O)
  malivasverden

  SvarSlett
 2. Å - fy flate ! Det kommer til å bli dri....fint !! Skjønner godt at du satte igeng, jeg. Eneste måten å få gjort ting på - er å gjøre dem !

  SvarSlett
 3. Oi, det hadde jeg ikke orket!
  Men resultatet ble nydelig, så du kan være stolt av deg selv. Og hadde jeg gjort det du nå har gjort, tror jeg nok jeg hadde kommentert det selv når julegjestene kom... "Vet dere hvor mye jeg har jobbet for å få disse ferdige?" hihi
  Tenker du er lettet over å ha blitt ferdig nå.

  Ha en fin jul!

  SvarSlett
 4. Stress in i det sista men stolarna och bordet underbara, ville bara titta in och önska er en riktigt GOd Jul, klem VIOLA

  SvarSlett
 5. Uff... for et stress!!
  men kjenner meg litt igjen her også:o)
  dette blir en nydelig spisestue og kose seg ved i juletiden:o)
  Ha en fin kveld.o)

  SvarSlett
 6. Det blir kjempefint. Også er det kjekt med ny spisestue til jul og julejester. Så jeg skjønner godt du satte igang. Vi fikk spisestua gratis av en gammel tante, og jeg satte igang og male. Jeg har malt mye. Men helst ikke flere stoler takk. Fy søren for en jobb det var.

  Laptopen er grei av og til. Den er så treg at jeg må ta et klikk, også gå og gjøre noe annet, for så å kunne ta et klikk til om 5min. Jeg får virkelig testet tolmodigheten.

  Ha en vidunderlig jul, med masse kos og hygge.
  Klem

  SvarSlett
 7. Sååå nydelig det blir :)
  Ønsker deg en riktig god jul :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 8. Å trøstesen å min da!!
  For et lille "gale vanvidd" :-)))
  Er det mulig tenker nå jeg her jeg sitter, og for første gang i historien ser jeg da faktisk at noen maler oppå et persisk teppe??? er det mulig??? ja, er visst det, inne hos deg det Brocante :-))) Håper nå det tørker også nå da, for ser for meg Brocante`s venner og familie med hvitmaling på ryggen når de reiser seg.... arti du å ja...
  Ha en en helt kjempe julefeiring, med hvitmalte møbler, god mat og familie.
  Mange klemmer herfra.

  SvarSlett
 9. God jul!

  Nå er pinnekjøttet på kok, gulvene er rene og minstemann er nybadet... Er godt i rute altså!

  SvarSlett
 10. Merry Christmas! BUON NATALE!!!
  Vale

  SvarSlett
 11. Så flink du har vært, og fint det ble! Det blir alltid jul, enten man har ett eller 14 prosjekter som skal bli ferdig ;-) Flott blogg du har! God jul tl deg! Klem-Mia

  SvarSlett
 12. SPISESTUEN HAR VIRKELIG BLITT FIN MEN,FOR ET MARATONLØP DU HAR HATT.JEG HÅPER JULEFREDEN HAR SENKET SEG, OG JEG ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR.
  KLEM...eLLEN

  SvarSlett
 13. Takk for besøket. Du får nok besøk igjen du også. Mye fint både på bloggen og i butikken. Klødde litt i fingrene når jeg så noen av de salgsbodene fra Folkemuseet.
  Fortsatt god jul!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar