Log Cabin!


Jeg har nå vært en tur på fabrikkutsalget til Solberg Spinderi i Solbergelva og kjøpt gardiner på salg. Skal man ha det billig får man ta det man finner, men jeg tror jeg skal klare å få noe ut av det jeg fant.


Det får blit rødrutete på kjøkkenet - er det hytte så er det hytte. Kr 10.- pr meter kostet det - og det er slett ikke at kimse av.


Se dette fine lappeteppet de hadde hengende til pynt i butikken. Det var en gang en gave til fabrikken fra hun som har sydd det. Teppet er laget av kun stoffer fra Solberg Spinderi - herlig og frodig er det!
Log Cabin tepper var jo så populært for noen år siden, jeg sydde utallige ruter.....
Nå er ikke hytta vi skal fikse opp en tømmerhytte - men visst hadde det passet med et slikt teppe? Døgnet skulle hatt flere timer!

I have been shopping for textiles at a factory outlett and bought textiles for the cabin for about 1€ per meter - not bad at all. In the shop they had this fantastic log cabin bed spread on display. A lady had made it out of the textiles they produced and donated it to the factory! Our cabin is not a log cabin - but it sure would have been nice with a decoration like this on the wall in our cabin as well. If I only had more time.....

Kommentarer

 1. Heisan

  Så fargerikt og fint teppe!
  Nydelig med sånne farger i log cabin. Syntes det mønsteret er noe av det koseligste innen lappeteknikk...et av de eldste ogsåvil jeg tro.

  Ønsker deg en fin søndag:) Klem

  SvarSlett
 2. Vackert o färgglatt!!!


  ~♥Trevlig Söndagskväll Millan♥~
  ~~~***~~~~~***♥♥♥***~~~~~***~~~

  SvarSlett
 3. heihopp!! og takk for hilsen.. visst har du rett ang. solen, det er viktig å ikke glemme det... etter regn kommer det alltid sol... ( får vi håpe..) ha en fin fin dag, og kos deg med syingen.. du er virkelig flink.. )

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg;) Ti kroner meteren er ikke til å kimse av nei;) Jeg var ikke klar over at disse teppene hadde et navn..der ser du;) Friske og fine farger på dette du viser her. Jeg bruker lang tid på å sy ting, så et slikt teppe hadde nok vært utenfor min rekkevidde;) Men fint er det!
  Ha en flott dag videre;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar