Hold øye med skiltene!


Når man kjører på landsbygden i Frankrike må man ha øynene med seg.  Plutselig kan det dukke opp et lite ubetydelig skilt som kan vise deg til store skatter.  Se på det ubetydelige blå skiltet på bildet i midten og den relativt nye og kjedelig garasjen.   Bak garasjen er det flere bygninger som alle var antikkbutikker. 

Driving in the countryside can sometimes provide very pleasant and unexpected surprises. Look at the small blue sign in the picture in the middle. A small sign in front of a relatively new garage usually does not attract much attention. However this particular sign shows the way to several buildings behind the garage – all filled to the brim with wonderful old stuff!

Kommentarer

 1. Vakkert, vakkert!
  Neste gang håper jeg også å få besøke flere fjell-landsbyer! Vi var i Les Baux nå og det vare bare sååå vakkert. Men jeg skjønner jo at det er en turistmaskin av en annen verden og kunne godt tenke meg å besøke noen "uberørte" landsbyer også :-)

  God søndag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Oj vilka skatter. De möblerna ser bara härliga ut. Kunde gott tänkt mig ett skåp eller två.

  Trevlig söndag!

  SvarSlett
 3. Ja, det må jeg si! Mange fine skatter i de butikkene. Likte så godt de møblene, jeg!

  Liker også det gamle bordet jeg har ute, men må enten lakke det, eller male det, for at det skal tåle å stå ute. Men, tror det blir matt lakk, har ikke lyst til å male det, og fjerne patinaen.

  SvarSlett
 4. Så utrolig spennende. Regner med du finner noen skatter der ja ☺ Hilsen fru Strøm

  SvarSlett
 5. Spennende skattejakt :)
  Så koselig det ser ut å være på tur på den franske landsbygda :)

  SvarSlett
 6. Hei så koselig. Du viser så mye fint fra Frankrike, er misunnelig på deg, skulle gjerne vært der. Gleder meg til du kommer, det er faktisk flere som har meldt seg.
  Ha en fin kveld.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 7. Ja det gjelder å følge godt med:-)
  Enig at litt slitasje bare er fint, men slitasje hvor laminatgulvet skinner igjennom er ikke det samme som tre...dessverre..
  Ha herlige dager.
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 8. Åååå, så heldig du er som har muligheter til slike opplevelser. Ser et hvitt rundt bord på ett av bildene dine - det skulle jeg gjerne ha hatt på stua...

  SvarSlett
 9. Fantastisk så masse flott du finner!
  God uke til deg!
  Klem : )

  SvarSlett
 10. Oi, oi, oi - ja der gjelder det å holde øynene vidåpne, og få med seg alt.... Skulle gjerne hatt meg en tur på den fraske landsbygda jeg også :o)

  Strålende flott uke til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 11. Oj. Ja det kan nok lønne seg å holde øynene oppe. Virkelig noen skatter baki der.
  :) Susanne

  SvarSlett
 12. hi, new to the site, thanks.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar