Klokka går igjen!

Finn, Claes og min samboer - noen av de viktigste i mitt liv kan man vel nesten si!  

Finn hjelper meg å skaffe tilveie saker og ting - han og jeg går på skattejakt! Claes hjelper med skruer og malesaker og alt som skal til for å dreis på sakene igjen - og samboeren min gjør jobbene.  Finn og Claes er ikke bare mine da, men heldigvis er Sambo bare min - enn så lenge i alle fall :-) Jeg får forsøke å behandle han med kjærlighet og omhu så han holder seg her....

Se har hva resultatet kan bli! 


En riktig gammel klokke fra finn.no,  med fin ur-skive, men uten fungerende urverk har ligget lenge og støvet ned.  Vi kjøpte et batteridrevet urverk hos Claes Ohlson og samboeren gjorde jobben men å montere det på urskiven på en halvtime!  

Se den fine gamle klokken vi fikk i gangen! 
Tøff ikke sant? 


Urverket testet jeg ut på en urmaker, men han bare lo av meg, så da fant vi på vår egen løsning.   

Neste sak på lista er denne kladasen av en stol.  


Stor og tung og svart, men vakkert slitt er den.  Tenk hvor fin den kan bli hvis jeg trekker den med en gammel kelim, eller aller helst en rose-kelim da!  Kanskje, kanskje finner jeg noe på et loppemarked som kan brukes.  Jeg har jo erfart at kelim-tepper kan fint vaskes på ull-program i maskin så hvis jeg finner et skittent teppe et sted får jeg det sikkert billig også! 



I mellomtiden får jeg dekke til setet med noe...

Kommentarer

  1. Claes er gull for en skrotnisse som meg:) Hva er det han ikke kan tilby? ;-) Klokken ble kjempe fin på veggen din, og den stolen blir ren kongestol med kelim! Er du så flink og trekker du den om selv? Imellomtiden kan du slenge på et saueskinn:)

    Ønsker deg en fortsatt fin uke!

    SvarSlett
  2. Så utrolig koselig blogg du har ! Klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar