Vår i Valdres


Våren er kommet til Valdres også. Det er langhelg og en ekstra fridag mottas med takk. Vi har tatt turen til Valdres for å se hvor langt våren er kommet. Det ligger fremdeles snø noen steder og hvitveisen er ikke kommet enda.

Vi har allikevel fått ryddet og raket litt rundt husene i dag. Jeg har vært oppe i den lille stua i skogkanten jeg begynte å pusse opp i høst for å se hvordan den hadde klart seg alene i vinter. Det luktet fremdeles nymalt. Nå kan jeg begynne der jeg slapp. Gulvmaling hadde jeg kjøpt så her skal det nok males litt før jeg reiser ned. Hadde veldig lyst til å begynne med gardiner og finne møbler etc til neste gang vi kommer opp hit.

I kveld har vi tatt ned døra til gården - så i morgen skal jeg slipe og sprakle. Tørker sparklet så kanskje jeg kan rekke å grunne den før vi reiser også.

Den lille bekken er en frådende elv! Demningen vi laget i fjor for å ha en liten badekulp har holdt, og nå er vel kulpen mer det vi kan kalle et boblebad!


Froskene i dammen har våknet og holder korøvelse!


We have a lovely and long week end, an extra day off is very welcomed – especially at springtime when there is such a lot to do outdoors. We are in the valley of Valdres, where spring has not come as far as in the Oslo region. We still have spots of snow around the houses, but still we have been able to clean out a lot of dead leaves and grass from last year.

I have seen to the little cottage I started renovating this fall. All was well there and now I can start the work again. Hopefully I will get some more painting done so that I can start putting in some furniture and curtains and do the really fun stuff.

The little creek outside is no little creek any more – but a frowning river. The little pond we made to be able to take a bath there in the summer is no pond – but a bobble bath tub! The water is ice cold though so bathing is not very tempting.

The frogs in the larger pond by the farm have woken up from their winter sleep. They seem to have formed a choir, and are practising their frog songs at high volume!

(click on the links to see other articles from the farm)

Kommentarer

 1. Hei og takk for i går. For en vakker plass, dro du dit nå i morges du da?? Det ble jo sent før du var hjemme i går.. Herlig plass, tenker det blir fint der når du er ferdig. Kos degog nyt helgen. Klem Kristin

  SvarSlett
 2. Så mange flotte bilder :)
  Nyyyydelig bord du fikk deg på loppemarked!!!
  Ha en storveis helg
  *Siv*

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder ! ser ut som et deilig sted :-)

  Ha en fin helg !

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 4. Det huset deres ser ut til å bli så søtt og koselig. Ordentlig landlig og fint. Slikt er herlig! Lykke til med fortsettelsen. Det gamle kjøkkenbordet var også så fint. Artig å vite hvor det kommer fra, opprinnelig.

  SvarSlett
 5. Hei! Det så ut til å være en koselig plass. Det kommer garantert til å bli superkoselig når man får satt inn søte møbler;o)

  Vi har selv en bitte liten hytte(kjøpte den ifjor) som begynner å bli veldig koselig etter at vi har malt litt inne..og satt inn møbler.

  Lykke til!

  klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg i natten...
  Tusen takk for gode ord til meg - er så utrolig kos med slike tilbakemeldinger :o)

  Så herlig plass dere har - dette blir nok et sted for rekreasjon og glede!!

  Klem fra meg, og fortsatt herlig helg til deg!

  SvarSlett
 7. Så utrolig koselig med den lille stua i skogkanten!!

  Hilsen Ljo

  SvarSlett
 8. Valdres er et koselig plass... og dette stedet må være en drøm...til rekreasjon og nytelse


  Klem O=)

  SvarSlett
 9. Vilket rart hus, det skulle man vilja var med och inreda, verkar ha så härliga rum och vacker natur runtom, hoppas ni får njuta utav lika fint väder som vi denna majhelg, ha en fortsatt skön helg, klem VIOLA

  SvarSlett
 10. Den lille stua i skogkanten er svært sjarmerende, og med en vårbekk like ved! Koselig.
  Luke i golvet, er der en kaldkjeller, tro?

  SvarSlett
 11. Så många fina bilder. Jag var i Valdres för ca 30 år sedan och åkte skidor. Det var mycket kallt då ca -30 grader. Roligt att se bilder därifrån nu.
  Kram Marita i Heestrand

  SvarSlett
 12. Oi,oi,jammen har du mye å stå i med.Den lille stua er virkelig koselig. For en flott dør.Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 13. Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

  Så koselige bilder! Har dere snø fremdeles?!

  Ha en fortsatt fin helg! Masse lykke til mad alle prosjekter:)

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 14. Så mysigt ni har det, och vilket bra foto på grodan. Här har solen tagit ledigt idag, men det har varit en fin helg.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvarSlett
 15. Hei, Herlige bilder fra Valdres - gleder meg til å se flere bilder utover.. Velkommen til å vinne romantisk fuglebur hos meg . God helg fra Siv

  SvarSlett
 16. ja her var det sein vår... o.O Og jeg som klager over sein vår hos meg, men så ille er det tydeligvis ikke!!! jeg er sikker på at det blir kjempefint når du blir ferdig der :)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 17. Så koselig, dere er så heldige som har et slikt sted... :) Tenk at det fortsatt ligger snø der, men det er jo faktisk ikke så lenge siden det lå her også...! Men det virker jo så fjernt nå, når vi nesten har hatt sommer her :) Ha en fin søndagskveld! Synnøve

  SvarSlett
 18. Du står på du, og får det til.
  Jeg falt helt for den rosa døren der. Det er den fineste jeg har sett, med den fineste farge.

  Gratulerer med huskjøp da. Du ligner litt på bror min. Han har stadig bygget eller kjøpt et nytt hus eller noe, så jeg vet nesten ikke hva han har:0)

  Ha en herlig helg
  klem

  SvarSlett
 19. Så koselige bilder fra vakre Valdres.

  Jeg elsker det stedet, og har svigers der.

  Hilsen ingunn :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar