tirsdag 13. november 2007

Kjøkkenets forvandling! Den stygge andungen....

Slik er det nå - med bord og stoler fra forskjellige markeder etc. Legg merke til at ingen av stolene er like, men de passer fint sammen for det. En fin vattert løper fant jeg i en liten butikk som hadde salg.
Her sto den forferdelige ovnen tidligere.

Her har vi kommet så langt at vi har fått av den stygge utendørspanelen! Men huff - det er mye igjen. Det var fliser under panelen men de var ødelagte av spikerhull etter oppsetting av trepanel.

Slik var det da de forrige eierne hadde tilholdssted her. I skapdørene var det hønsenetting i stedet for glass. Det er forresten en litt morsom ide - men ikke her i denne sammenhengen.
Veggene var kledd med utendørs - uhøvlet panel som ikke kunne vaskes. I tillegg var de ubehandlet. Gulvet var gult med prikker! Det var satt inn en ovn som vanligvis brukes i industrien - uten pipe. Røken gikk ut gjennom en lufteluke på loftet - via et finurlig system av fleksible rør som slett ikke var beregnet til å være pipe.


Vi trekker mot syd igjen!

Nå lengter vi etter vår og litt sol - og franske markeder!  Vi setter oss i bilen snart, stiller inn GPS'n og kjører mot syd.   I ...