søndag 6. desember 2009

Årets julemarked på Folkemuseet i Oslo

Det har vært julemarked på Folkemuseet i helgen og her er min lille bod.   En stor jobb er det å flytte på så mange ting og sette opp boden, men også utrolig morsomt.  Kundene uteble ikke, og omsetningen var upåklagelig. 

Det er riktig hyggelig når kunder fra tidligere år kommer tilbake kjøper mer av meg.  Det betyr vel at de var fornøyde med det de har kjøpt og føler de gjør en god handel. 


Neste helg er det marked igjen - og jeg gleder meg.  Forøvrig må jeg få si at markedet på Folkemuseet holder en meget høy kvalitet - og jeg er mektig imponert over alt det nydelige folk lager. 

This week end was the first week end with Christmas market at the Norwegian Folk Museum in Oslo.  It has been two great days for me.  The above pictures are taken from stand.  It is so rewarding when people come and say they purchased this and that from me last year and  have come back for more.  I indeed look forward to next week end! I have spoken English French and Italian today so it seems many tourists have found their way to the market as well. 

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...