tirsdag 27. november 2007

Lei av julemaset allerede?


Er du lei av julemaset allerede? (Det er jeg også..., men ikke si det til noen)

Bruk en stille stund til å forberede neste avbrekk fra hverdagen. Se på dette lille hotellet i Spania. Du flyr billig med et lavprisselskap til Girona (Barcelona). Girona er nærmest og sikkert billigst nå det gjelder flybilletter. Girona er en ganske stor by med masse tilbud ellers også og dessuten ganske nær Barcelona.

Hotellet har 8 rom og er et gammelt renovert herskapshus. Eieren er halvt vietnamesisk - halvt fransk. Prisene er overkommelige. Eieren legger vekt på å bevare det gamle i huset og bygge videre på det. Hotellet er kjent som hotellet med det rare i!

Ta en titt på web siden deres:Forberedelser


De siste dagene har gått med til å forberede julemesse på Folkemuseet i Oslo. Jeg pakker og pakker, og dukker så langt jeg kan inn i bodene og inn i alle hjemmestedene mine. Utrolig hva jeg har glemt at jeg hadde! Jeg kom over nissene mine. Jeg har samlet nisser i mange år og nå er de så mange at noen får finne seg i å flytte ut! Det er vanskelig å velge bort noen, men noen må ut. Hva er det med gamle nisser som er så fasinerende? Jo styggere jo bedre ser det ut som .... Sønnene mine syntes nissene trengte selskap så de fikk griser å passe på en jul for mange år siden. De ser da ganske fornøyde ut sammen.

Jeg orker ikke å velge bort noen i kveld - det får vente til i morgen!

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...