søndag 20. september 2009

Knapper opp og knapper i menteKnapper kan absolutt brukes til mer enn å holde buksa oppe!

Husk å ta vare på knappene hvis et plagg skal kastes! Se etter knapper på loppemarkeder og plukk med dere plagg med fine knapper - om det så er bare for knappenes skyld. Knapper kan brukes til så mye.

I en bok jeg har i hyllen - Thrifty Chic er det avbildet denne lampeskjermen. Dette er forøvrig en bok som er virkelig koselig - og som er vel verdt noen kroner. Det er en link til boken på Capris under bokens navn.

Disse ideene er fra From House to Home : http://www.housetohome.co.uk/Noen ganger er det bare en glede å ha dem....
Dette kjedet og bildet kommer fra Jeans Jewlery & Things. Bildet er fra også fra dem!
En blogg jeg var innom hadde disse flotte smykkene til salgs. Bloggen er: http://itsalovelycake.blogspot.com/. Bildene er lånt fra bloggen.

Buttons can be used for so much more than keeping your trousers up!
Here are some ideas I have found.
Look for links to where the ideas come from.
Don't ever throw away clothes without saving the bottons - and when you have enough - make something nice with them.

Loppedag i dag!I dag har det vært loppedag - igjen! Dette blir nesten som en reprisetime - mer blått og hvitt og enda flere gamle filleryer.....


Det er slett ikke farlig om det bare er en kopp eller to - blått og hvitt kan fint kombineres selv om de ikke er helt like. Finner man en kopp her og en kopp der blir det snart et servise av det! Er det bare en tallerken - så bruk den som serveringsfat i stedet.


Today has been a day dedicated for hunting treasures at the fleamarkets. For some it's just junk - but for me these are all small treasures. It doesn't matter if it's just a cup or two - as long as they are blue and white they can be mixed. If you only have one plate - use it for serving instead! One cup here and one cup there - and before you know it you have a full set.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...