onsdag 21. november 2007

Et loppemarked - helt utenfor loppe-sesongen!

For en hyggelig overraskelse. På tur hjem fra jobb i går ettermiddag så jeg et skilt om loppemarked i dag - og jeg som skulle ha fri fra jobb også! Det var som om det skulle vært planlagt.

Det ble skikkelig fangst også, bare se.......

For meg som er hekta på blått og hvitt porselen var dette stor fangst! Sink baljen og vannkannen blir flotte ute til sommeren. Sink baljer er fine å plante sommerblomster i, men dessverre ganske vanskelige å finne til en rimelig penge nå. Gamle koselige kurver får man heller ikke for mange av.

En kombinasjon av julemarked og loppemarked med kjempeflott kafeteria - bedre kan det ikke bli.

Et nytt interiørblad


Jeg kjøpte et nytt interiørblad i dag og ble veldig positivt overrasket. Bladet var proppfullt med gode ideer og masse fine reportasjer.

I hovedreportasjon fant jeg adressen til Birthe Ritslev's fantastiske nett butikk. Bildet av englene er henter derfra. Jeg ser jo nå at det ikke er helt nytt for dette er blad nr 5, men for meg var det nytt - og en hygglig oppdagelse. På nettsidene lar de deg ta en titt inni bladet også.


Ta en titt du også!

http://www.ritslev.dk/kronen/index.htm

http://www.boligpluss.com/

Redskapsboden vår

Tenkte dere kunne ha lyst til å ta en titt på redskapsboden vår?

Dette var et lite rom uten vinduer men med hyller på alle veggene. Vi tenkte først å rive hyllene male og gjøre det beste ut av det som var. Vi må gå gjennom dette rommet for å komme til badet i 2. etasje. Vi tok heller en kjøretur til Barcelona - gikk på IKEA og spiste kjøttbuller og kjøpte tynne hvite gardiner og gardinstenger. Jeg hadde ikke symaskin så det ble mange kvelder med nål og tråd før jeg hadde fått lagt opp alle lengdene. Bak gardinene skuler det seg nå malingspann, redskap og alskens ting og tang. Det lille skrivebordet står og venter på en liten ansiktsløftning etter å ha kommet i hus fra et loppe marked. Da er det bare å trekke fra gardinene og vips så er alt du trenger der!

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...