tirsdag 10. november 2009

London Shopping - del 1

Jeg er i London denne uken - og det blir man ikke lei seg av.  Selv om jeg egentlig er på jobb blir det jo litt tid til overs,  I dag har jeg vært på en butikk runde!  Har lyst til å vise dere et par steder dere burde besøke når dere er i London. 


Første sted ut er
Cabbages & Roses

Butikken ligger helt i enden av Kings Road.  Det var mitt første besøk der og jeg lette etter en STOR butikk, men ved første øyekast var det ikke det.  Selv om lokalet var lite så var butikken bare herlig.  Hvite vegger av grov plank, hvite gulv og hvit trapp.  Peiser og herlig interiør.  Varene var utstilt i gamle kasser og kurver. 

Jeg ser jo nå at jeg ikke tok bilde av det butikken er mest kjent for - nemlig de lekre stoffene! 

Dere får ta en titt på nettsiden deres i stedet. 
http://www.cabbagesandroses.com/Dette var et tips jeg en gang fikk fra Mias Landliv - så tusen takk til Mia for det!  Hit skal jeg igjen.  Jeg kjøpte med meg litt stoff og en av deres bøker. 

I am in London this week - and you guessed right - I am NOT crying.  Inbetween meetings I have time for some pleasure as well.  Today I have been visiting the wonderful world of Cabbages & Roses.  The shop is in the far end of Kings Road.  If you happen to be in London and you like their style - leave time to visit this shop!  You will not regret it. 

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...