fredag 11. september 2009

Alle skal ha en plass!
Stoler kan gjerne være forskjellige - det er slett ikke et mål å ha 12 like stoler for meg, men jeg vil gjerne ha mange..... Hver enkelt av dem skal ha sin personlighet og karakter - akkurat som vi mennesker. Gjennom lengre tid har jeg lagret bilder av stoler jeg liker, bare for å kunne minne meg selv om at jeg må se etter stoler på neste loppemarked. Her er et knippe....


Et bord dekket med forskjellige tallerkner og forskjellige stoler gir inntrykk av mye mer gjestfrihet enn et bord som er dekket kun til så mange som man har tallerkner til - og like stoler.

Over the years I have saved pretty pictures of chairs that I love - just to remind myself of what I should be looking for at the next flea market! Here are some of them.

For me it is not a must to own a set of 12 equal chairs - I think it is much more inviting when the table is laid with different plates and cutlery and a mix of chairs.

So - lets go hunting for more junk tomorrow girls!


Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...