lørdag 30. mai 2009

God pinse til alle!


Endelig er jeg tilbake i bloggeland! Det blir korte visitter framover, men dog - det er allikevel en fremgang.

For ca 2 uker siden fikk jeg et akkutt anfall av kraftig svimmelhet og kvalme, som endte med ambulanse og legevakt! . Det viste seg å være en infeksjon eller en betennelse på balansenerven min. Det ble til en hel uke på sykehus og nå venter en lengre periode med sykemelding. Fremdeles går jeg i sik-sak, som om jeg hadde et par flasker vin i kroppen. Det er ganske ubehagelig - ikke kan jeg kjøre bil, ikke kan jeg foreta meg noe nyttig - det blir jeg utålmodig av.
Da jeg kom ut fra sykehuset reiste vi til Valdres. Her sitter jeg og ser på alt som skulle vært gjort mens samboeren venter på instrukser og gjør alt jeg ber om - snille mann. Her er noen hyller blitt grunnet - de skal vi ha i det lille huset i skogkanten som jeg begynte å pusse opp tidligere.


Min bevegelses-radius er gangske begrenset for tiden. Somboeren min geleider meg rundt på korte turer. Det er godt å ha en arm å holde i - for min verden er det som om jeg tilbringer all min tid på dekket av en seilbåt i grov sjø!

En god stol og noen blader i skyggen ved hytteveggen er deilig. En kopp te med sitron på kjøkkenet når jeg ikke får sove. Slik går tiden - jeg venter på å bli frisk. Det kan ta tid sier legene, men det kan også være over på et par uker. Jeg håper inderlig på det siste.


Nå skal jeg kose meg med deres små og store prosjekter. Jeg har tittet litt på noen blogger og ser dere er like kreative og aktive som før.


Bare vent - jeg kommer snart tilbake med kreativ blogging jeg også! Legene har lovt at bra blir jeg garantert - de kan bare ikke si når!

Ha en vidunderlig pinse.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...